05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Mojih TOP 5 za praznične dni

Zdravo, sem Nika.


Modna navdušenka, raziskovalka lepih stvari in ustvarjalka vsebin na družbenih omrežjih. 

Zate se potikam po NC Velenjka in delim utrinke, ki me navdušujejo, prevzamejo, očarajo. Na družbenih omrežjih NC Velenjka se družimo že kar nekaj časa, zdaj pa te vsak mesec razveselim tudi tukaj z izborom TOP 5. Uživaj!

Stran z virusi

SENSILAB – Vitamin D3, 2 škatlici za 35,98 € 11,99 €


Da je Vitamin D3 tako zelo pomemben za imunski sistem in dobro počutje, čivkajo že ptički na veji. Sploh v teh časih, ko moramo dobro poskrbeti za naše zdravje in veliko pozornosti nameniti preventivi. To odlično ponudbo vitamina D3 sem našla v Sensilabu. V eni kapsuli se skriva kar 100 mikrogramov vitamina, kar odlično pokrije dnevne potrebe. Izberite dvomesečno zalogo (paket 2 škatlic) in izkoristite neverjeten popust! Da bomo vsi skupaj še celo zimo zdravi.

Več

Darilo zanj

DM – DROGERIE MARKT – božični darilni set Old Spice, 5,99 €


Česa so moški okoli mene vedno najbolj veseli? Gelov za prhanje in dezodorantov, seveda. To je vsaj pri nas najbolj zaželeno darilo za druge polovice, saj si jih skoraj nikoli ne kupujejo sami! Ta simpatično prazničen darilni set Deep Sea Old Spice vsebuje dezodorant v stiku in gel za prhanje, ki dajeta občutek svežine skozi cel dan. Dišečemu moškemu se pa dame ne moremo upreti, kajne? ;)

Več

Darilo zanjo

DM – DROGERIE MARKT – darilni set Afrodita, 11,49 €

S tem, dragi moški, ne morete zgrešiti. Pa naj se gre za ženo, ljubico, mamico ali babico. Vse ženske obožujemo razvajanje na več načinov. In s tem nam boste dali vedeti, da si ga tudi zaslužimo! Afrodita darilni set 100 % Spa Nourish Gold vključuje maslo za telo in sladkorni piling. Oba vsebujeta izjemno negovalne sestavine, tako da bo koža po uporabi mehka in gladka. Pa da sploh ne omenim, kako božansko dišita – brez dvoma eno najbolj čudovitih darilc pod božično smrečico!
Več

Diši po praznikih

SPAR – Božični čaj, 1,59 €

Moj popoln zimski večer? Z dragim in družino se zabubim na kavču in srkam vroč čaj z omamnimi aromami po božičnih praznikih. Ob tem si še prižgem lučke na božični smrečici in preprosto uživam ob čarobnem pogledu nanjo. V takih trenutkih se čas ustavi in prav to čakam celo leto. Tokrat sem si privoščila ta čudovit čaj z okusom po cimetu in jabolkih. Mmmm … božične arome imajo v teh prazničnih decembrskih časih popolnoma drug pomen. 
Več

Bogat obrok za kužke

PREMIUM PET – Monoproteinske konzerve za pse, 4+2 gratis, 1,98 €

Če je že mesec obdarovanja, dajmo obdarit in razvajat še naše ljubke kužke. Za popolno in uravnovešeno prehrano svojim malim štirinožcem privoščite Brit Mono Protein – konzerve z vlažno hrano, ki je primerna tudi za pse z občutljivo prebavo, alergijami ter intoleranco na hrano. V trgovini Premium Pet si sedaj lahko naredite praznično zalogo v različnih okusih, saj imajo ravnokar akcijo, v kateri za ceno 4 dobite kar 6 konzerv.
Več