05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Velenjkih Top 5 za poletje by Nika

Zdravo, sem Nika.


Modna navdušenka, raziskovalka lepih stvari in ustvarjalka vsebin na družbenih omrežjih. 

Zate se potikam po NC Velenjka in delim utrinke, ki me navdušujejo, prevzamejo, očarajo. Na profilu NC Velenjka se družimo že kar nekaj časa, zdaj pa te vsak mesec razveselim tudi tukaj z izborom TOP 5. Uživaj! 

Stopi v poletje v stilu

MASS – natikači 39,99 eur

Verjetno tudi ti že komaj čakaš dopust? Čas, ko bomo lahko brezskrbno uživali na sončku, nekje ob morju ali na bazenu. In ravno v namen, da bodo ti sončni in topli dnevi še bolj sproščeni, so v Massu poskrbeli z udobnimi natikači, ki so že več let zelo IN. Lahko jih kombiniramo k različnim stilom in za različne priložnosti – naj bo elegantna ali športna kombinacija, z njimi ne boste nikoli zgrešile.

Idealna izbira za otrokov prvi telefon

MOBTEL  - mobitel + gratis ura 179,90 eur

Starši se večkrat sprašujemo, kdaj je pravi čas za nakup telefona svojemu otrokom. Če bi moja desetletnica bila danes stara trinajst let, bi ji ob zaključku uspešnega šolskega leta zagotovo kupila Samsungov telefon A20 e. Zaradi same velikosti in zmogljivosti je zelo primeren za otrokov čisto prvi telefon ali za nekoga, ki ne mara prevelikih zaslonov. Ob nakupu pa v trgovini Mobtel dobiš še pametno uro Samsung FIT e BREZPLAČNO! Brez vezave in kakršnihkoli obveznosti. Je lahko še kaj boljšega za iskrice v otroških očeh? 

Brez skrbi tudi na morju ali v bazenu

BABY CENTER – kopalne pleničke 17.99 eur

Pravo poletje šele prihaja, vendar mamice dobro vemo, kako pomembno je, da se na počitnice dobro pripravimo. V Baby Centru sem našla te prikupne plavalne pleničke, v katerih se bodo mali škratki odlično počutili. Izgledajo kot navadne kopalke, vendar male ritke zaščitijo z neprepustnim slojem, tako da v morju ali bazenu ne bo neprijetnih presenečenj. Pa še v stroju jih lahko operemo in večkrat uporabimo. Zmaga!

Slastna doza vitaminov vsak dan

BUTIK LUČKA – smoothie maker 21,99 eur

Moj sadni in zelenjavni vrt letos kar kipita od vseh pridelkov. In kaj je lepšega in bolj zdravega od tega, da si v tem letnem času privoščimo miks vseh dobrot, ki nam jih ponuja narava ter si pripravimo odličen naraven smuti. V butiku Lučka te po ugodni ceni čaka enostaven Smoothie maker, s katerim lahko hitro pripraviš svojo najljubšo kombinacijo in jo odneseš s sabo nas pot, v službo ali kamorkoli.

Za čisto in dišečo dlako

Premium pet  - šamponi od 9,40€; cene dišav za pse od 5,99€


V trgovinici Premium Pet me prav vedno presenetijo z zanimivimi izdelki za naše male in velike hišne ljubljenčke. Trenutno imajo super akcijo vrhunskih šamponov za pse Yuup, kjer vam ob nakupu podarijo še 30 % popusta za nakup posebnih dišav za pse. Meni ti izdelki noro dišijo in zagotovo bodo všeč tudi tvojemu ljubljenčku.