05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Mojih TOP 5 v pričakovanju jeseni

Zdravo, sem Nika.


Modna navdušenka, raziskovalka lepih stvari in ustvarjalka vsebin na družbenih omrežjih. 

Zate se potikam po NC Velenjka in delim utrinke, ki me navdušujejo, prevzamejo, očarajo. Na družbenih omrežjih NC Velenjka se družimo že kar nekaj časa, zdaj pa te vsak mesec razveselim tudi tukaj z izborom TOP 5. Uživaj!

Podprimo imunski sistem

DM  Gelee royale junior in Gelee royale super 12,99 €

Ob začetku šolskega, se v moji družini že dobrih pet let poslužujemo enakega pristopa k dvigu imunskega sistema in se s tem uspešno izognemo nepotrebnim boleznim. To je čas, ko spet začnemo z vsakodnevnim uživanjem Medexovih izdelkov Gelee royale. Otroka na tešče spijeta 250 mg matičnega mlečka v steklenički, ki vsebuje še vitamina C (pomaga pri delovanju imunskega sistema, zmanjšuje utrujenost in izčrpanost)in E (ščiti celice pred oksidativnim stresom) ter naravni beta karoten. Midva z možem, pa prav tako vsak dan spijeva izdelek Gelee royale SUPER, ki deluje na podoben princip kot prejšnji, le da je pri tem poleg matčnega mlečka dodan še vitamin D, ki je ključen v jesensko-zimskih mesecih, ko smo veliko manj izpostavljeni sončnim žarkom. Po naših izkušnjah izdelka nista le dobrega okusa, temveč nam res pomagata skozi celo jesen in zimo preganjati viruse in bacile.

Ogrnimo se v jesenske barve

C&A – šal 9,99 €

Sem velika ljubiteljica šalov vseh vrst, barv in vzorcev. Prav tako se v jesenskem in zimskem času zelo težko uprem novim, večjim in toplejšim materialom rut in šalov, ki kar kličejo po moji pozornosti. Tako me je v trgovini C&A popolnoma prevzel ta rožnati šal v beli barvi, kombiniran z čudovito rožnato poslikavo v temno roza in modri, ki ga lahko nosim na več načinov ter se z njim ogrnem ob hladnejših septembrskih jutrih. Ni pa mi potrebno posebej poudarjat, da mi lahko dobro služi tudi takrat, ko pozabim na masko v zaprti prostorih, ne?

Privoščimo lasem pravo nego

SIMPLE – maska za lase 24,90 €

Poletja je konec in moji lasje so kar klicali po dobri in kvalitetni negi. Morje in sonce sta pustila svoj pečat in tale nova, močna hidratantna maska je bila ravno pravšnja za „po-dopustniški lasni servis“. Razcepljene konice in popolnoma suhe, uničene lase sem po šamponiranju namazala z masko ter jo po dvajsetih minutah sprala. Lasje po njej so bili na otip popolnoma mehki in na videz bolj bleščeči in nahranjeni. Toplo priporočam!

Za pocrkljat žensko dušo

S.Oliver – torbica 69,99 €

„Sem pač ženska“, je ponavadi dober izgovor za kakšno novo stvar, ki si jo rade privoščimo, kajne? In nekako tako sem si sama zamislila svoj „zagovor“ pred možem, ko sem domov prinesla tako lepo, svetlečo in nasploh prečudovito torbico iz nove S.Oliverjeve kolekcije. Kako elegantna je in tako vpadljive rdeče barve. Ravno pravšnja za različne kombinacije oblačil in obutve v barvi listja, ki se jeseni bogato obarva.

Da bo prijetno in toplo

Vitapur – dekica + GRATIS copatki, 49,90 € - 60% = 19,96 €

September je ponavadi prvi mesec po poletju, ko zvečer, ob gledanju filma pričnem iskat nekaj za pokrit. Večeri postanejo precej hladnejši in ta dekica te bo na kavču zagotovo navdušila tako kot je mene. Sama se vedno pokrijem z delom, ki je narejen iz flisa, medtem ko je ostalim članom družine bolj všeč nasprotni del, ki je bolj hladen. Dekica je na voljo v bež, rjavi, črni in rdeči barvi.  Poleg tega pa ob nakupu prejmeš še gratis par hišnih copatov, kar je poleg že znižane cene ekstra ugodna ponudba, se ti ne zdi?