05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Valentinove ugodnosti

Optika Clarus preseneča za valentinovo

Da bo letošnje valentinovo res lepo za videti, obiščite Optiko Clarus, kjer vas bodo v petek, 14. februarja, presenetili s 15-odstotnim popustom na VSE. 


Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Valentinova akcija v Baby Centru

Izkoristite petek zaljubljencev, 14. 2., za super akcijo v trgovini Baby Center, in sicer 15 % popusta na nove kolekcije oblačil in obutve za pomlad in poletje 2020. V mavrični paleti barv se skriva tudi vašemu malčku najljubša.

Popusti se ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.


Akcija velja v petek, 14. 2. 2020 oz. do odprodaje zalog. 

CCC valentinovo

Prihaja CCC valentinovo. Pridite v petek ali soboto, 14. ali 15. februarja v trgovino v NC Velenjka ter nakupujte ugodneje, zase ali za darilo – izkoristite 20 % popusta na redne cene čevljev, torbic in modnih dodatkov.

Popust ni združljiv z drugimi akcijami.

Dm dišave, ki bodo očarale vse

Poiščite najbolj dišeče ideje za obdarovanje vaših najbližjih za valentinovo v prodajalni dm. Izbirate lahko med več kot 100 dišavami po vedno ugodnih cenah. Opravite vaš nakup sproščeno in zadovoljno ter z nasmehom na obrazu. Seznam vseh dišav, ki sodelujejo v aktivnosti VEDNOUGODNO, si lahko ogledate tukaj.

Aktivnost poteka do 9. 3. 2020.


Vitapur

Pravijo, da gre ljubezen gre skozi želodec, zato bo s posodo Rosmarino segla do srca. In to po izjemnih cenah!V posebni ponudbi za valentinovo kar do 70 % popusta ob nakupu posode Rosmarino v trgovini Vitapur.

Akcija velja do 17. februarja 2020.