05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Zavrtite se med obiljem jesenske ponudbe

26. 9. 2022

Pisana jesen vedno znova postreže z novimi kolekcijami in akcijami, in tudi letos je tako. Še dobro, da je nakupovalni center Velenjka prav blizu vašega doma in vsa ponudba vedno dosegljiva.   

Nove kolekcije že na voljo

Novi letni čas nas je odel v hladnejše vreme, zato gotovo že pogrešate jesensko-zimske kose garderobe, ki vas bodo prijetno greli vse do pomladnih dni. Novi kroji, barve in materiali po zadnjih trendih ter seveda izjemno raznolika izbira za vso družino in vse generacije so že na voljo pri vseh naših ponudnikih, ki seveda pripravljajo tudi različne ugodnosti za še bolj dostopno nakupovanje. 

Največji v regiji prav blizu vas

Vse na enem mestu je za vas gotovo velika prednost nakupovanja, zato dobrodošli v nakupovalnem centru Velenjka, saj smo največji v regiji. Cenjene blagovne znamke oblačil, obutve in modnih dodatkov ter raznovrstne športne oprema, raznolike storitve, izjemna ponudba izdelkov za dom in prosti čas ter domače ljubljenčke vedno izpolnijo vaša pričakovanja. Zato se zavrtite v jesenski izbiri, ki vam je na voljo prav blizu vašega doma.