05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Odkrijte novo izvrstno ponudbo

4. 3. 2022
Letošnji marec nas navdaja s polno mero veselja, saj vas pričakujemo v našem nakupovalnem centru brez preverjanja pogoja PCT. Ob tem pa za vas pripravljamo polno mero novih priložnosti za odlične nakupe vseh vrst.

Prodajalna TEDi s pestro izbiro

10. marca 2022 se odpirajo vrata našega novega ponudnika, ki ga zagotovo že dobro poznate, saj gre za priljubljeno prodajalno TEDi s cenami za prav vsak žep. Izjemno široki in raznovrstni izbiri smo namenili prostorne prodajne površine, na katerih boste lahko nakupovali: šolske potrebščine in pisarniški material, igrače, kozmetiko in drogerijo pa tudi modne dodatke, različno opremo za dom in prosti čas, izdelke za domače ustvarjalce in celo potrebščine za hišne ljubljenčke. Dobrodošli med pestro in vedno ugodno ponudbo TEDi.

Nakit PANDORA zdaj pri nas

16. marca 2022 bomo še posebej zasijali, saj bomo razkrili razkošne vitrine čudovitega nakita Pandora. Zapestnice, verižice, uhani in prstani so cenjeni zaradi pristnega dizajna, izjemno kakovostnih modnih materialov in ročne dodelave izdelkov po dostopnih cenah. Eleganca in brezčasnost nakita Pandora dajeta vrednost spominom na posebne dogodke ali preprosto izrazita svojstven modni slog po vaših željah. Nadenite si nakit Pandora in zasijte tudi vi!

Izjemna LISCA v novem ambientu

Tudi imenitno perilo, pižame, kopalke in drugi izdelki Lisca se s pomladjo ponašajo z novim nakupovalnim ambientom. Od 17. marca 2022 boste vstopili v povsem prenovljeno trgovino, kjer boste zagotovo uživali med izbiranjem čudovitih kosov priznane znamke. Za nasvet in pomoč so z vami izkušene prodajalke, zato le izrazite svoje želje in posvetile se vam bodo z vso skrbnostjo.