05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Čas za sezonske ugodnosti in novosti

3. 1. 2022
Ste polni novih pričakovanj? Seveda so vam pri nas že na voljo izjemni sezonski popusti. Veselimo pa se tudi novosti, ki vam jih bomo že prav kmalu lahko predstavili v našem nakupovalnem centru Velenjka.

Zima naj bo vaš navdih

V naših športnih prodajalnah vas opremimo z vsem, kar potrebujete za razgibano zimo in prostočasne aktivnosti za vso družino. Ste se v novem letu odločili za bolj zdravo prehrano? Zase ali za svoje najbližje lahko pri nas izbirate sveža živila in kakovostne izdelke, iz katerih boste pričarali okusne in uravnotežene jedilnike ter še bolj vitalni skočili v zimske dni. Naj vas navdihne zimski čas in raznovrstnost naše ponudbe.

Sezona razprodaj je tu

Zdaj se še posebej splača stopiti po Velenjkinih nakupovalnih ulicah, saj vas pričakujemo z izjemnimi sezonskimi popusti. Oblačila priznanih modnih znamk, modni dodatki, obutev po vaših željah … Pobrskajte med kolekcijami te zime in gotovo boste našli priljubljene kose po akcijskih cenah. Tudi izdelki za dom vas bodo presenetili z visokimi popusti, ne spreglejte pa tudi ostalih akcij zares raznovrstne ponudbe naših trgovin.


Aktualne ponudbe spremljajte tukaj.

Za več brezskrbnosti

Še vedno je skrb za svoje zdravje in zdravje vseh okoli nas naša vsakdanja prioriteta. Pred NC Velenjka vam je zato še vedno na voljo točka za testiranje na covid-19.