05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Najboljša ponudba za jesen že v Velenjki

7. 9. 2021

Modni zakladi za popolno jesen

V Velenjko dan za dnem prihajajo nove kolekcije oblačil in obutve za jesen in zimo 2021/22. Čudovita modna izbira za otroke in odrasle že polni naše izložbe, ki v en glas pojejo, kako barvita in iskriva je lahko tudi hladna polovica leta. Ste se že sprehodili po jesensko navdihnjenih nakupovalnih ulicah? Pridite in poiščite svoj edinstven modni slog. Mehke pletenine, karo suknjiči, elegantne hlače, pletene obleke, gležnjarji in drugi modni zakladi komaj čakajo, da dopolnijo vašo garderobo.

Razvajajte se

Seveda ne pozabite na celovito nego telesa in duha. Z bogato izbiro izdelkov za nego boste zapeljivo urejeni od glave do pet. Privoščite si dišečo penečo kopel, hranljivo masko za obraz in vlažilni losjon ob katerem bo vaša koža sijoča in napeta. Za pravi domači ritual seveda ne pozabite na ambient. Dišeče svečke in glasba iz prenosnega zvočnika naredijo čudež za vaš notranji mir in ravnovesje.

Jesen na glavo podaljša zabavo

Še vedno lahko v Velenjki obiščete sobo iluzij in naredite zares fantastične fotografije. Postavite svet na glavo in kljubujte gravitaciji v najbolj mega-galaktični izkušnji. Ker dobrih, zares osupljivih fotografij ni nikoli preveč, kajne?