05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Velenjka vsak dan zame

1. 9. 2020

Ste se zbudili z levo nogo, so vas razhudili v službi, otroci ne dajo miru? Ali preprosto potrebujete le prijeten kotiček, kjer si boste na 'after work' pijači s prijatelji izmenjali vse dogodivščine tedna? 


Velenjka je vsak dan tu za vas! Prijazen in sproščen nakupovalni center vas bo kot najboljša prijateljica v trenutku razvedril in povrnil nasmeh na obraz. Ne glede na to, ali se zunaj bohoti gosta megla ali neobvladljiv jesenski naliv, v NC Velenjka vedno sije sonce!


V bogati ponudbi priljubljenih trgovin boste našli pravi navdih za vse svoje nakupe. Ne samo modna oblačila, dodatki in obutev, v NC Velenjka si lahko privoščite vse za udobje in sodoben življenjski slog. Poskrbite za svoje zdravje, opremite se za šport, polepšajte svoj dom, sklenite naročniško razmerje in izberite nov pametni telefon ali celo zaplešite v fantastični plesni šoli … bogata ponudba priznanih blagovnih znamk in pametnih nakupov po ugodni ceni vas bo vedno znova navdušila.


Tudi najmlajši obožujejo Velenjko, tudi zato, ker lahko vedno obiščejo igriv Otroški svet. Skupaj s prijatelji tukaj raziskujejo pisani svet zabave, igrač, labirintov, plezalnih sten, toboganov, fliperjev in igralnih avtomatov. In ko potrebujete oddih, vas v prijeten ambient vabita kar dve kavarni, kjer lahko v miru spijete najboljšo kavico in si odpočijete za še več navdihujočega nakupovanja.


Ko želite dan obrniti na bolje, Velenjka je vsak dan tu za vas! Bogata ponudba, priročna lokacija, prijazno osebje in pametni nakupi vas bodo prepričali, da so lahko nakupi v družbi Velenjke še slajši.