05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

50 % popust na vse izdelke v posvetovalnici Sensilab

18. 5. 2020

Še posebej v trenutnih razmerah je pomembno, da razmislite o svojem zdravju in si postavite prioritete. Zdrav način življenja pomaga krepiti telo in duha, kar se odraža tudi na energiji za vsakodnevne izzive, počutju in ne nazadnje učinkovitosti našega imunskega sistema. 


Z današnjim dnem je ponovno odprta tudi posvetovalnica Sensilab v nakupovalnem centru Velenjka, kjer se lahko oglasite na posvetu o izjemnih Sensilab rešitvah za ohranjanje zdravja na naraven način. Osebni pogovor s svetovalci Sensilab vam bo pomagal, da si boste vzeli čas in razmislili o svojem zdravju. Ponujajo vam celosten pristop k obravnavi izzivov, pred katere nas postavlja hiter tempo življenja in njegove posledice: prekomerna teža, zakisanost telesa, stres, slaba odpornost, bolečine v sklepih itd. Poleg svetovanja vam nudijo tudi visokokakovostne proizvode, prehranske dodatke, vitamine in minerale, superživila in vse, kar potrebujete za uravnotežen dan.


Vse do 30. 5. 2020 vam v posvetovalnici Sensilab ponujajo 50 % popust na vse izdelke, ob vsakem nakupu pa vas razveselijo tudi z DARILOM dobrodošlice. Izkoristite priložnost in si priskrbite kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje po polovični ceni!