05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Pozdrav dobrodošlice C&A: popusti do 70 %

18. 5. 2020

Prvi dan odprtih trgovin začenjamo v velikem slogu! V trgovinah NC Velenjka vas veselo pričakujemo in že kapljajo prve ugodnosti, s katerimi vam želimo še dodatno polepšati nakupovanje po dvomesečni pavzi. Vsi, ki že komaj čakate, da boste lahko osvežili svojo pomladno garderobo in se oblekli v udobna in modna oblačila za sončne dni, boste zagotovo veseli novice, ki prihaja iz trgovine C&A.


V trgovini C&A v nakupovalnem centru Velenjka so namreč že prevetrili celotno ponudbo z novo kolekcijo oblačil za pomlad in poletje 2020. Pobrskajte po lahkotnih oblekah, privlačnih T-shirt majicah in večno modni jeans kolekciji. Kot pozdrav dobrodošlice so za vas pripravili izjemne popuste do 70 %. Označene artikle v trgovini lahko dobite tudi do 70 % ceneje in si tako ustvarite popoln modni slog ter ob tem še ekstremno prihranite.


Akcija velja do 31. 5. 2020 oziroma do razprodaje zalog. Pohitite in si zagotovite svoje najljubše kose, saj verjamemo, da bodo po znižani ceni zmanjkali hitreje kot vroče žemljice. 

*Akcija velja samo na določene artikle do odprodaje zalog. Akcije ni mogoče kombinirati z ostalimi akcijami in ugodnostmi. Ne velja pri nakupu darilnih kartic. Popust ni izplačljiv v gotovini.