05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Veliko za vse vaše želje

6. 1. 2020
Iščete novo, kakovostno obutev zase ali svojega malčka? Vas mika sprehod čez modne in lepotne trende? Obožujete šport? Si želite osvežiti svojo pričesko, privoščiti sproščujočo masažo ali zaplesati v najljubših ritmih? 

Dobrodošli v NC Velenjka, kjer z veseljem uresničimo vaše želje, ne glede na to, kakšne so. V pestri in raznoliki ponudbi priznanih blagovnih znamk boste na enem mestu našli, kar potrebujete – modno in trendi garderobo, kakovostno obutev, prehrambne izdelke, šolski in otroški program ter igrače, športno opremo, kozmetiko, izdelke za dom,vrhunsko ponudbo za hišne ljubljenčke in še in še. 

Le korak iz mesta vas pričakujemo tudi s slastno ponudbo v naši novi restavraciji Oštarija La Fresca ter odlično kavico v kavarnah Renome Cafe in Caffe Positano.  

Prav tako ne spreglejte pestre ponudbe raznolikih storitev, ki vam omogočajo, da na enem mestu opravite kar največ – obiščete frizerski in lepotni salon, plesni studio M-dance, ponudnike televizije in telekomunikacijskih rešitev, optiko, bankomat … 

Veselimo se vašega obiska in se vidimo v NC Velenjka.