05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Boljši, z več izbire

19. 8. 2019
Za nami je delovno in pestro poletje, zdaj pa nas čaka veliki finale. Kmalu boste lahko namreč uživali v sprehajanju, druženju in nakupovanju v prenovljenem nakupovalnem centru Velenjka!

Z 29. avgustom odpiramo nove priložnosti nakupovanja, ki vas bodo navdušile s sodobnejšo nakupovalno izkušnjo, lepšimi in prostornejšimi nakupovalnimi ulicami ter pestrejšo izbiro za vaše želje.

V nakupovalnem centru Velenjka namreč odpiramo novo trgovino Spar, ki vam prinaša svežo ponudbo živil in odličen izbor izdelkov iz prehrambnega segmenta. V sklopu prenove se v prvem nadstropju odpira tudi nova mega trgovina CCC z bogato izbiro modnih izdelkov za vsak okus. Nakupovanje bo še zanimivejše in prijetnejše s pestro ponudbo združenih trgovin Bags&More in Office&More ter novo trgovino Hiša daril.

Lepo vabljeni na uradno otvoritev prenovljenega centra, ki bo v soboto, 31. avgusta, ob 11. uri dopoldan. S penino bomo nazdravili novim časom, za sladke nasmehe otrok pa bo poskrbel Sparky, maskota trgovine Spar.

Se vidimo v prenovljenem NC Velenjka!