05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

To poletje lepše z OTROŠKIMI ANIMACIJAMI

18. 6. 2019
Jeeee, počitnice so tu! Za vse male navihančke, ki se hitro naveličajo biti v počitniških dneh doma, smo v Velenjki pripravili razburljiv otroški program, poln presenečenj in čarobnosti. Stopite v magični svet Velenjkine otroške zabave in to poletje odplavajte v svet domišljije.

Vsako sredo v juliju in avgustu vas razveselimo z novo tematsko animacijo za najmlajše. Vse animacije bodo potekale v dveh terminih – dopoldne od 10.00 do 12.00 ter popoldne od 16.00 do 18.00. Udeležba na zabavah je povsem brezplačna.

Disco zabava na kotalkah

3. julij in 14. avgust
Obuj svoje najlepše kotalke in zasij na plesišču v ritmu tvojih najljubših pesmi (seveda brez Soy Luna ne gre)! Na veliki disco zabavi ne bo manjkalo smeha, veselja in zabavnih koreografij, s katerimi se bodo tudi tisti bolj sramežljivi popolnoma razživeli. Zabavaj se s prijatelji, naredi svojo najboljšo pirueto ali se pridruži najdaljšemu vlakcu na kotalkah. Pred zabavo se ustavi še pri lepotilni mizici, kjer te bomo razveselili s poslikavami obraza, ličenjem in urejanjem pričeske.

Gusarski dan

10. julij

Nabriti gusarji so z mogočno ladjo velikanko zapluli v Velenjko! Slišali so namreč, da se na ulicah nakupovalnega centra skriva zaklad in s skupnimi močmi ga moramo najti, preden pride v roke velikega zlobneža. Le kje bi lahko bil? Prisluhni gusarskim zgodbam, nauči se pravega gusarskega plesa in sodeluj v gusarskih igrah. Izdelovali bomo tudi gusarske meče iz balonov in prave gusarske kljuke, ki nam bodo še kako prav prišle v lovu na zaklad. Vabljeni na igrivo in razburljivo pustolovščino!

Frozen manija

17. julij in 7. avgust
Le kdo ne pozna Elze, Ane in Olafa? Priljubljeni junaki so za poletje zapustili ledeno kraljestvo, da bi Olafa končno odpeljali na morje. Na poti se bodo ustavili v Velenjki, kjer bodo priredili čarobno ledeno zabavo. Se nam pridružiš? S poslikavo obraza se bomo prelevili v čarobna bitja, zaplesali bomo z Elzo in nagajivim Olafom, prisluhnili bomo pravljicam, se igrali in izdelovali pripomočke za prave princese. Stopi v pravljico in doživi svoje sanje.

Otok magičnega samoroga - 24. julij

24. julij

Seveda samorogi obstajajo! Živijo v svojem magičnem svetu in samo za en dan pridnim otrokom dovolijo, da jih na mavričnem otoku obiščejo. Pridi na čarobno poslikavo obraza, poskusi magične barvne napitke in skoči z nami v deželo, kjer je nasmeh na obrazu edino pravilo. Vsi sladkosnedi pa si boste lahko sami izdelali tudi »cakepops« lučke! Oblikuj slastno biskvitno kroglico, namoči jo v čokolado in posuj z bleščečimi mrvicami. Njamsi!
Doplačilo za eno lučko (»cakepop«): 0,90 €

Dobrodošli v cirkusu

31. julij in 21. avgust
Pozor, pozor … Mali cirkus Velenjka išče okrepitve! Si upaš preizkusiti v najbolj norih cirkuških spretnostih? Zabavni klovnesi nas bosta obiskali in naučili izjemnih cirkuških veščin. Poskusi žonglirati z eno, dvema ali celo več žogicami, nauči se vrteti hulahoop obroč kot pravi akrobat, ustvarjaj z baloni, sodeluj v zabavnih igrah in se nasmej ob simpatičnih vragolijah, ki jih bosta klovnesi ušpičili. Ob razburljivih preizkušnjah bo čas kar magično izginil.