05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

NOVO! To poletje lepše z Velenjkino tržnico

13. 6. 2019
Od 14. junija pa vse do konca avgusta v Velenjki gostimo pravo tržnico v malem. Za vse, ki si želite pristno ponudbo lokalnih dobrot, smo v sodelovanju s Kmetijsko zadrugo Šaleška dolina in pekarno Vodončnik pripravili Velenjkino tržnico s pestro ponudbo osnovnih živil. Vsak dan boste lahko uživali v lokalnih in ekološko pridelanih živilih, poskusili kaj novega ter se naužili svežih dobrot.

Urnik in lokacija

Velenjkina tržnica je postavljena v 1. nadstropju nakupovalnega centra Velenjka, pri cvetličarni. Na voljo vam je od ponedeljka do petka, od 10.00 do 18.00, in v soboto, od 9.00 do 14.00. V nedeljo je zaprta.

Sveže pekovske izdelke pa boste našli na stojnici v 2. nadstropju pri restavraciji Popolna skleda. Vsak dan so vam na voljo sveže dobrote – od ponedeljka do sobote, od 9.00 do 20.00, in v nedeljo od 9.00 do 15.00.

Preverjeni ponudniki

Na Velenjkini tržnici vam bomo ponudili meso in mesne izdelke ekološke pridelave, mleko in mlečne izdelke, sadje in zelenjavo, testenine, kruh in pekovske izdelke in druge izdelke vsakodnevne rabe. Vse lokalno ali iz slovenskih virov pridelave, preverjene kakovosti in sledljivosti.

Na Velenjkini tržnici vas bodo s svežo ponudbo lokalnih izdelkov razvajali:

Ekodar meso in mesni izdelki ekološke pridelave: sveže ekološko goveje meso, eko goveja hrenovka, Ekodar suha salama, suha klobasica, suha klobasica s čilijem
mesnica KZ Rače lokalno meso in mesni izdelki
Mesnica KZ Laško lokalno meso in mesni izdelki
lokalni pridelovalci lokalno sadje in zelenjava
Slodar jabolka, jabolčni čips, jabolčni krhlji, 100% jabolčni sok 0,75 l, 100% jabolčni sok jabolko in aronija 0,75 l
Vrtnarstvo Imperl lokalno pridelana zelenjava
Mlekarna Celeia mleko in mlečni izdelki
kmetija Napotnik domači siri
ŠILI – domača izdelava testenin domače testenine
Pekarna Vodončnik sveži pekovski izdelki

Vabljeni na degustacije

Da bo na Velenjkini tržnici živahno in pestro, bomo poskrbeli tudi z brezplačnimi degustacijami in posebnimi cenovnimi akcijami. O dogajanju na tržnici vas bomo obveščali tu spodaj, preko Velenjkinih novičk ter na družbenih omrežjih nakupovalnega centra Velenjka (Facebook, Instagram). Sledite nam in ne zamudite naslednje degustacije ali izjemne akcijske ponudbe!