05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Prva Velenjkina akademija navdušila udeležence

V petek, 18. 9. 2020, smo se polni pričakovanja in navdušenja zbrali v prostorih bivše restavracije v 2. nadstropju nakupovalnega centra Velenjka. In čeprav so zaščitne maske prekrivale naš obraz, je bilo v zraku zaznati, da se pod njimi skrivajo široki nasmeški. Ob upoštevanju varne razdalje smo se posedli za mize in že smo v družbi ambasadorke naravne kozmetike, Katarine Utroša in njene znamke KATARINCA naravna kozmetika zaplavali v zanimiv svet naravnih lepotil.


Z navdušenjem smo odkrivali naravne sestavine, spoznavali njihov pomen v kozmetiki in se naučili, kako se med seboj kombinirajo, mešajo in združijo v božanske končne izdelke. Mentorica Katarina nas je korak za korakom vodila skozi proces izbire sestavin in dišav ter postopke izdelave. Čas je minil hitreje, kot bi mislili. Tekom popoldanske delavnice smo skupaj izdelali naravno razkužilo za roke, pomirjevalno mazilo za suho kožo in božanski piling za telo. Ob tem smo se naučili veliko novega in izvedeli, kako lahko še več svoje kozmetike preprosto izdelamo tudi doma. Seveda smo svoje izdelke tudi lično zapakirali in odnesli domov, da jih bomo lahko pridno uporabljali v prihajajočih jesenskih dneh.


Vsak udeleženec delavnice je dobil lepo darilo, naravno mazilo za ustnice, ob tem pa smo izvedeli tudi, kje lahko kupimo kakovostne sestavine za naravno kozmetiko in prejeli tudi kupone za popust.


Vsi udeleženci so bili nad potekom delavnice in končnimi izdelki zelo navdušeni. Če vas ni bilo z nami, si spodaj poglejte nekaj utrinkov in ne zamudite naslednje priložnosti za poučno in zabavno popoldne v NC Velenjka. Nova delavnica Velenjkine akademije bo na sporedu kmalu!