05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Ljubezen je v zraku

Valentinovo je v Velenjko prineslo neskončno romantiko, srčne ljubezenske zgodbe in čudovita darila. Poglejte si nekaj utrinkov.

Na najbolj romantičen dan v letu je srčkasto vzdušje prevzelo tudi Velenjko. Vsi, ki ste na Valentinovo iskali prikupno presenečenje za svoje najdražje in skrivna sporočilca za simpatije, ali ste se na petkovo popoldne preprosto sprehodili po navdihujočih trgovinah, ste bili v Velenjki deležni super presenečenja. Na prireditvenem prostoru v prvem nadstropju vas je pričakala Valentinčkova skrinja presenečenj. Iz skrinje polne žogic ste lahko izžrebali svojo in, če vam je valentinova sreča bila naklonjena, zadeli čudovito darilo – dežnik za romantične sprehode v dežju.

Najbolj pogumni ste lahko pri vedeževalkah odkrili svojo ljubezensko usodo. Srečni pari in vsi, ki že komaj hrepenite po novi romanci ste v čarobnih kartah lahko izvedeli, kaj vas čaka na vaši ljubezenski poti. Ste preverili, kam vodi vajina ljubezen in kje se skrivajo srčni preobrati?

Vsa valentinova presenečenja, ki ste jih kupili v Velenjki, smo vam tudi brezplačno zavili in tako poskrbeli za še lepše in bolj prikupno darilo. Verjamemo, da ste kanček srčne čarobnosti praznika zaljubljenih podoživeli tudi v naši družbi. Dogajanje si poglejte v spodnjih utrinkih.