05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Ho, ho, ho, Božiček je obiskal Velenjko

Čarobni december je v polnem razmahu in tudi v zadnjih dneh tik pred prazniki v Velenjki delimo razigrano praznično vzdušje. V petek, 20. decembra, nas je obiskal celo sam Božiček! Vas zanima, kako smo se imeli?


Vsi navdušenci božičnih dni smo se popoldne zbrali v Velenjki, kjer smo takoj začutili pravo čarobnost praznikov. Ob prekrasni predstavi in najlepših prazničnih melodijah smo se zazibali v pravljični svet. Seveda smo nestrpno pričakovali Božička, še posebej vsi pridni otroci. Val navdušenja se je razlezel po celem nakupovalnem centru, ko je dobrodušni gospod le prikorakal na prizorišče. Vsakega otroka je prijazno sprejel, se z njim slikal, prisluhnil vsem skritim željam in tudi sladko obdaril. Neskončne iskrice v očeh so kar švigale ob vsej sreči, ki je zaobjela naše najmlajše obiskovalce.


Medtem ko so otroci objemali Božička in ga malce pocukali za brado, smo lahko uživali tudi v umetninah ledenega kraljestva. Mojstra ledenih umetnin sta pričarala pravo zimsko idilo. Seveda tudi tokrat ni šlo brez nagajivih trenutkov. Nagajivi škrat in jelenček Rudolf sta marsikatero navihanost ušpičila kar pred našimi očmi in poskrbela za pravo dozo smeha.


Če vas ni bilo, vam je lahko žal … Božiček je namreč obljubil, da bo kako skrito željo tudi uresničil! ;)


Poglejte si utrinke dogajanja.