05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Z Miklavžem skočili v čarobni december

Čarobni prazniki so že tu in mi se veselimo vsakega trenutka, ki ga preživimo v vaši družbi. Za pravo uverturo v decembrske dni nas je v petek, 6, 12. 2019, obiskal Miklavž in razveselil vse otroke. 

Seveda smo se na prihod dobrega gospoda imenitno pripravili. Najprej je na oder stopila plesna skupina M-Dance in s svojim navdihujočim nastopom v praznično vzdušje spravila tudi tiste najbolj zadržane. Nato smo se podali v čarobni svet pravljic z otroško predstavo. Ob čudoviti zgodbi in glasbeni spremljavi smo se podali na misijo: v zimsko okrašenem nakupovalnem centru Velenjka smo iskali, kje se skriva nagajivi snežak. S pomočjo bistroumnih obiskovalcev smo ga seveda našli in se skupaj poveselili v radosti zimskih praznikov.

Za konec smo priklicali Miklavža, ki se je v Velenjko napotil v družbi svojih dobrih angelov. Vse pridne otroke je obdaril z malimi darilci, naši najmlajši obiskovalci pa so bili povsem navdušeni tudi zato, ker so se lahko z Miklavžem fotografirali.

Ste bili z nami? Poiščite se na naših fotografijah!

Pa ne pozabite, praznični december v Velenjki se je šele začel! Poglejte, kaj vse smo za vas pripravili vse do konca čarobnega decembra.