05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Dnevi velikih popustov in zabave

Pretekli teden smo v Velenjki prihod poletja zaznamovali z Dnevi velikih popustov in zabave, ki so trajali kar 10 dni! Trgovine so obiskovalce razvajale z izjemnimi popusti – tudi več kot 50 % na izbrane izdelke in ponudbo.

Center smo odeli v razposajeno in barvito poletno dekoracijo, ki je vabila k osrednjemu dnevnemu dogajanju – kolesu sreče. Poletni predmeti, ki so krasili NC Velenjka, so predstavljali namreč tudi lepe nagrade, ki so jih lahko obiskovalci vsak dan popoldne, v času veselih uric, osvojili z vrtenjem kolesa sreče – od napihljivih flamingov in ležalnikov, natikačev in poletnih klobukov, do sončnih očal in brisač za plažo. Skupno smo podelili kar 1.400 nagrad!

Sobotno dogajanje je bilo še posebej pestro in zanimivo. Kolo sreče je imelo ta dan izjemno bogat nagradni sklad, vrtelo pa se je tako dopoldne kot popoldne. Najmlajši obiskovalci so bili navdušeni, da se je v NC Velenjka vrnil priljubljen vlakec.  Z njim so se lahko brezplačno vozili po nakupovalnem centru in ga doživeli iz popolnoma nove perspektive.

Sobota je bila dan tudi za brezplačne najljubše užitke – letak, ki smo ga poslali na dom, smo obogatili s posebnimi kuponi ugodnosti! S kuponom za sladoled je prvih 500 obiskovalcev v lokalu Caffe Positano ob nakupu 1 kepice sladoleda dobilo drugo brezplačno. Prvih 500 obiskovalec pa je s kuponom brezplačno uživalo ob najljubši kavici v lokalu Renome Cafe.

Vse, ki so si v soboto izdelali svojo Velenjka kartico zvestobe, smo še posebej nagradili – z brezplačno majico NC Velenjka.

Pokukajte med foto utrinke in odkrijte najbolj zabavne trenutke Dni velikih popustov in zabave.