05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Miklavž z zvrhanim košem radosti (in daril)

Prišel je december in z njim čas naše čarobne praznične pravljice. Letos smo se v Velenjki odločili, da vam kanček zimske srčne radosti podarimo prav vsak konec tedna, zato smo na naše nakupovalne ulice povabili ne enega, temveč kar vse tri zimske dobre može! V petek, 7. decembra, nas je tako že obiskal prvi, najstarejši. Tako je, v Velenjki smo gostili Miklavža!

Prvo decembrsko rajanje je otvorila Plesna skupina Spin, ki je za obiskovalce pripravila atraktivno plesno predstavo, prežeto s pričakovanjem in prazničnim veseljem. Vsi, od najmlajših pa do nekoliko bolj izkušenih plesalcev, so na oder prinesli zimsko razigranost in tako občinstvo odeli v praznično vzdušje. Sledil je pravi spektakel z gledališko predstavo, ovito v čarovnijo prazničnega petja in plesa. Oder so prevzeli angelčki in parkeljni z zgodbo, polno zimskih melodij in s spektakularnim prazničnim preobratom, ki v srce ponese radost. Vsi zbrani smo ob koncu priklicali še Miklavža s spremstvom. Ta je pozdravil prav vsakega otroka, razdelil drobna darilca ter se med sprehodom po Velenjki družil z obiskovalci in delil prijetno praznično vzdušje.

Niste bili z nami? Poglejte si nekaj utrinkov v galeriji. Pa brez skrbi! Čarobno vzdušje v Velenjki lahko ujamete še v prihodnjih koncih tedna, saj v petek, 14. decembra, prihaja Božiček, v petek, 21. decembra, pa Dedek Mraz.