05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Black Friday prevzel celotno Velenjko!

Že navsezgodaj zjutraj smo vedeli, da bo letošnji Black Friday v Velenjki res nekaj posebnega. Praznična dekoracija je zaživela, stena z baloni presenečenja je bila postavljena in popusti naših trgovin so se kar vrstili v lično pripravljenih izložbah. Vse je bilo pripravljeno na največji nakupovalni praznik v letu. In ko so se vrata centra zjutraj odprla, ste nam pokazali, da sta ves trud in pričakovanje ustvarila dogodek, katerega se je vredno udeležiti.

Ves dan so vas v trgovinah razvajali z vrtoglavimi popusti, ki so segali vse do 50 % in celo višje! Mnogi ste tako že ob koncu novembra izkoristili priložnost za nakup prazničnih daril in se izognili brskanju po trgovinah v zadnjem trenutku. Vaši široki nasmeški, ko ste zagledali super ugodno ponudbo, so poplačali ves trud, ki smo ga vložili v pripravo res najboljših ugodnosti za vas.

Najbolj vznemirljivo je bilo pred steno z baloni presenečenja, kjer ste lahko s kuponom iz letaka ali Velenjka kartice ter računom nakupa nad 5 € sodelovali v veliki nagradni igri za več kot 1.000 € nagrad! V balone smo skrili številna presenečenja, med drugim tudi darilne bone Velenjka in prikupne praktične nagrade naših trgovin, vaša naloga pa je bila, da ste z malo sreče odkrili, kje se skrivajo najslajša. Tekom celega dne so baloni pokali in nagrade letele v roke srečnih obiskovalcev, ki smo jih na Black Friday še dodatno razveselili.

Dan seveda ne bi bil popoln, če ne bi poskrbeli tudi za zabavo in druženje. Naši najmlajši obiskovalci ste se tako lahko s poslikavo obraza prelevili v čarobno vilo, pogumnega superjunaka ali divjo zverino iz džungle. Naša umetnica domišljijskih preobrazb je poskrbela, da smo ugodili prav vsaki vaši želji. Za hitro okrepitev med norim nakupovanjem pa ste si lahko v Renome cafe ali Cafe Positano privoščili brezplačno kavico. Mmmm, še kako je teknila dišeča skodelica sreče po tako pestrem dnevu!

Ste zamudili Black Friday v Velenjki? Nekaj utrinkov si lahko pogledate v galeriji.