05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Vse najboljše Velenjka!

Zabava se je začela že v jutranjih urah, ko smo najmlajše obiskovalce razveselili s kreativnimi delavnicami in vedno priljubljeno poslikavo obraza. Sladki nasmeški sreče, ki ste jih nam podarili, ko ste se preobrazili v divjega leva, čarobno princeso in druga pravljična bitja, so zares nekaj nepozabnega. Ob 11.00 pa so, točni kot urica, v Velenjki pristali še junaki iz risane serije Super krila in nas zabavali z glasbeno predstavo polno smeha in presenečenj. Ste uspeli narediti kakega selfija z vašim najljubšim krilatim junakom?


Popoldne se je dogajanje v Velenjki razživelo! Plesalci M-dance so z atraktivno plesno točko privabili množico in popolnoma ogreli ozračje, nato pa je ob bučnem pričakovanju občinstva na oder stopil še Luka Basi. Mlad pevec, ki ga mnogi poznamo iz oddaje Slovenija ima talent, je s svojimi največjimi uspešnicami marsikomu zaigral na note srca.


Cel dan ste se v Velenjki lahko sladkali z brezplačnimi rojstnodnevnimi torticami, seveda pa praznovanje ne bi bilo popolno brez pravih rojstnodnevnih daril. Vsi obiskovalci ste lahko na ta dan koristili izjemne popuste do – 50 % v naših trgovinah, kopico srečnežev pa smo v veliki rojstnodnevni nagradni igri razveselili tudi z darilnimi boni v skupni vrednosti 1.000 € za nakupe v najljubših trgovinah v Velenjki.


Hvala vsem, ki ste praznovali z nami. Se vidimo kmalu!