05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

1.Velenjkin dobrodelni pohod na Koželj

Na prvem Velenjkinem dobrodelnem pohodu na Koželj smo skupaj stopili (oziroma, bolje rečeno, se kar pogumno povzpeli) za pomoč Velenjčanu Dušku Supiću, ki ga je pred dobrim letom huda nesreča prikovala na invalidski voziček. Velenjčani ste, kot vedno, pokazali veliko mero sočutja do sočloveka in v velikem številu podprli dogodek. Kljub dežnim kapljam in nizkim temperaturam, ki so nas pospremile v sobotno jutro, se nas je kar lepo število pogumno podalo na vrh Kožlja. Hvala tudi vsem, ki ste nas počakali v Velenjki, se sprehodili po nakupovalnih ulicah, pokramljali v najboljši družbi in s svojim prispevkom napolnili sklad za rehabilitacijo. Skupaj smo zbrali kar 7.000 EUR! Ozračje je bilo cel dan fantastično, neverjetno pozitivno in srčno.


Vsi prijavljeni udeleženci ste prejeli Velenjkino spominsko majico, svoje želodčke pa ste si lahko napolnili s toplo malico v restavraciji Popolna Skleda. Šaleški biser je poskrbel za osvežitev, čokoladnica Lucifer je prispevala nekaj sladkega, Baloni magic pa so pripravili posebne balone, s katerimi smo razveselili najmlajše. Za motivacijo za športni podvig je trgovina Hervis pripravila nekaj majhnih daril ter kupončke za 20 % popusta na izbrani izdelek.


Po velikem dobrodelnem pohodu – katerega pobudnik in glavni pokrovitelj je bil nakupovalni center Velenjka, organizator pa Triatlon klub Velenje – smo dogajanje preselili v Velenjko. Na slavnostni prireditvi smo uživali v plesnem šovu studia M-dance in nastopu citrarke Tanje Lončar. Za glasbeno vzdušje je poskrbela zabavna ekipa radia Moj radio, ki je tudi medijsko podprl celoten dogodek.


Z vašimi donacijami smo zbrali kar 4.500 EUR, ki jih je z dodatnimi 1.500 EUR obogatil nakupovalni center Velenjka in 1.000 EUR podjetje Plastika Skaza. Manager Velenjke Janez Korpič je na dogodku Dušku Supiću predal vrednostni bon v višini 7.000 EUR. Zbrana sredstva bodo Dušku omogočila rehabilitacijo in s tem priložnost za bolj kakovostno življenje.