05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

»Gud vajb« za novo šolsko leto

V dopoldanskem času so na svoj račun prišli najmlajši obiskovalci. Za smeh in dobro voljo otrok so poskrbeli ustvarjali kotički.  Mali škratje so bili navdušeni nad poslikavo obraza, kjer so se na hitro prelevili v čarobno vilo, navihanega zmaja ali divjega leva! Z veliko vnemo in otroško domišljijo so izdelovali igriva kazala za knjige in zapestnice sreče. Tako veliki kot tudi mali otroci so se po Velenjki brezplačno zapeljali s čisto pravim vlakcem. Tekom dneva je po centru vozila lokomotiva, ki je na svojih vagonih pričarala nasmešek na obraz več kot 500 potnikom.

V poskočnih ritmih so nas fantastično ogreli plesalke in plesalci plesne skupina M-Dance, pokazali so nam kako zelo dobri so v različnih plesnih slogih. V nadaljevanju pa je z velikim pričakovanjem oder prevzel najlepši slovenski raper Challe Salle, ki je z nami delil »gud vajb«.  Njegov nastop je privabil ogromno množico oboževalcev vseh starostnih skupin. Izredno srčen in preprosti Challe je z veseljem delil avtograme, se fotografiral z vsemi, ki so želeli imeti »selfi » skupaj z njim. Marsikateri osebi je tako polepšal deževno soboto.

Poleg zabavnega dogajanja, ob katerem je nakupovanje bolj lahkotno in prežeto z navdihom za novo šolsko leto, so obiskovalci ujeli ugodnosti, ki so jih trgovine pripravile posebej za šolarje. V Caffe Positano pa so enemu izmed svojih gostov podelili čisto pravi skuter.

V odlični energiji smo skupaj pomahali počitnicam v slovo.

Se vidimo kmalu!