05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Za nami je super Vikend velikih popustov

Pretekli vikend je v Velenjki potekal v znamenju velikih popustov in nagrad. Obiskovalce smo razvajali s kar do 50-odstotnimi popusti, da so se lahko pripravili na počitnice in v pestri izbiri trgovin dobili vse, kar potrebujejo za sproščen oddih.


V petek in soboto smo nakupovanje popestrili s kolesom sreče in med obiskovalce razdelili kar 500 praktičnih nagrad – majic, nogometnih žog in poletnih torb. Tisti, ki so osvojili majico, so si jo lahko na samem dogodku potiskali z izbranim zabavnim sporočilom. Po želji so lahko predlagali tudi svojega in si ustvarili unikatno majico!


Sobotno popoldne je bilo še posebej zanimivo, ker smo izvedli žrebanje velike nagradne igre. Pet srečnežev je osvojilo 100 € v darilnih bonih Velenjke, ki pred dopustom pridejo še kako prav.


Da so se obiskovalci tudi super okrepčali in še dodatno uživali v druženju, smo pripravili kupone ugodnosti s posebno vikend ponudbo. Vsak si je lahko privoščil porcijo golaža v restavraciji Popolna skleda, Heineken pivo brez CO2 v lokalu Renome Café in sladoled v lokalu Caffe Positano kar 50 % ugodneje.


Lepo smo se imeli in če ste bili z nami, upamo, da tudi vi.


Se vidimo naslednjič!