05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Uživali v žar zabavi s chefom Darkom

Pretekli vikend je v Velenjki dišalo po žar dobrotah, v družbi kuharskega mojstra Darka Klemna pa smo uživali v pestrem dogajanju.


Za nami je pester in zabaven vikend, ki se ga bomo z veseljem še dolgo spominjali. Kaj pa vi? Upamo, da ste bili z nami in doživeli kulinaričen vikend v družbi simpatičnega in zabavnega chefa Darka Klemna.


V petek in soboto, 18. in 19. maja, je v Darko v Velenjki pripravljal slastne dobrote z žara, obiskovalci pa so lahko degustirali in spoznali še marsikaj. Za dobro počutje vseh na dogodku so namreč poskrbeli tudi ostali ponudniki iz nakupovalnega centra, in sicer Spar, Pivovarna Union, Coca Cola, Popolna skleda, Hervis in drugi.  


Poleg brezplačne degustacije Laškega piva smo se osvežili tudi s pijačami Jabolčni tat, Zala in Fuzetea, prigriznili pekovske dobrote iz Sparove pekarne, uživali s bogati ponudbo jedi s šparglji v restavraciji Popolna skleda, kjer je dišalo tudi po palačinkah.


Obiskovalci so z veseljem izkoristili kupone ugodnosti za brezplačno kavico, kepico sladoleda in kozarec piva ter porcijo jedi s šparglji.


Petro dogajanje smo popestrili tudi glasbenim nastopom. Zavrteli smo se v poskočnih ritmih mladega glasbenika Mateja Kanglerja iz Loč blizu Slovenskih Konjic, ki igra kar 5 instrumentov.


Za piko na i nam je prodajalna Hervis predstavila svojo ponudbo koles in izdelkov električne mobilnosti, prodajalna Vitapur pa vrhunsko posodo Rosmarino.


Hvala za obisk in se vidimo na naslednjem dogodku!