05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Zabaven Black Friday – Vikend popustov

Zadnji vikend v novembru 2017 je bil vse prej kot običajen, saj je od petka do nedelje, od 24. do 26. novembra, potekal vikend popustov – Black Friday, ki je prinesel veselo dogajanje.


Z vikendom popustov smo v praznični december skupaj s številnimi obiskovalci skočili bližje izjemnim popustom in zabavnemu dogajanju. Trgovine v Velenjki so nakupovalce razvajale s kar do 50-odstotnimi popusti.


Poleg nakupovanja smo poskrbeli tudi za zabavo in nagrade. V nagradni igri smo namreč petim srečnim izžrebancem podarili 100 € v darilnih bonih Velenjke. Žrebanje je potekalo v soboto v živo in obiskovalci so z veseljem pričakovali rezultate.


Veselje se je širilo tudi med nagradno igro 'Met kocke'. Prvih sto, ki je prineslo izrezan kupon iz letaka, je lahko vrglo kocko in osvojilo lepo praktično nagrado. Ozračje sobotnega popoldneva pa so ogrele tudi plesalke studia M-dance.


Pozabili nismo niti na najmlajše. V petek in soboto so si lahko v kotičku za poslikavo obraza okrasili lica, vsem pa je obisk popestril DJ.