05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Praznovali smo 8. rojstni dan

Veseli smo, da smo se to soboto, 21. 10. 2017, zbrali v Velenjki v tako velikem številu. Skupaj smo se zabavali stari in mladi.


Najmlajše sta dopoldne zabavala hudomušna pujsa Pepa s svojo predstavo in Plesno rekreativni studio M-dance s svojim atraktivnim plesnim šovom. Metali smo tudi kocko za nagrade in bilo je prav veselo. Razdelili smo vseh 200 nagrad.


Ob 17. uri je sledil eden izmed številnih vrhuncev sobotne rojstnodnevne zabave v Velenjki – koncert Nike Zorjan. Navdušila nas je s svojim odličnim glasom in nastopom. Marsikdo je iz žepa izvlekel pametni telefon in ujel fotografijo za spomin. Koncertu je sledil razrez rojstnodnevne torte. Torto sta skupaj razrezala Nika Zorjan in Velenjkin center manager Janez Korpič. Po okusni torti si je Nika vzela čas za svoje oboževalce in razdelila avtograme za spomin.


Sledila je še ponovitev dopoldanskega lovljenja balonov z Velenjkinimi boni v vrednosti 10 Evrov. Množica je balone hitro polovila in se pri tem zelo zabavala. Razdelili smo darilne bone v skupni vrednosti kar 2.000 evrov.


Hvala vam za mnoge dobre želje ob našem 8. rojstnem dnevu. Še naprej se bomo trudili za vas. Se vidimo ob letu osorej.