05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Pestro sobotno dogajanje ob začetku šole

Največji notranji peskovnik v Velenjki, ki je čez poletje razveseljeval najmlajše, so v soboto zavzele tekmovalne ekipe, ki so se pomerile v gradnji peščenih gradov. Izmed vseh prijavljenih so se v finale uvrstile naslednje skupine: Farmerji, Bela, Žabe in Kipska. Dve skupini sta tekmovali dopoldne, dve popoldne. Žirija je izmed vseh zgrajenih gradov za zmagovalca razglasila 4-člansko skupino Žabe, ki je domov odnesla glavno nagrado – 200 evrov v darilnih bonih Velenjke. Tudi ostale tekmovalne skupine smo nagradili darilnimi boni Velenjke v vrednosti 20 evrov.

Ob tekmovanju je v centru potekal tudi pester in zabaven program za vso družino. Za razgibano vzdušje so poskrbeli plesni nastopi plesne šole M-dance ter moderator in DJ. Otroci so uživali pri ustvarjanju v kreativnih delavnicah ter se z veseljem prepustili domišljiji v delavnici poslikave obrazov. Za piko na i smo tudi zaplesali v peskovniku.

Poleg dogajanja smo obiskovalce presenetili tudi s posebnimi ponudbami – v trgovinah so bili postavljeni otoki z velikimi vijoličnimi baloni, kjer so jih čakale posebne ugodnosti.

Upamo, da ste bili z nami in se zabavali te zadnje proste dni pred vstopom v šolo.