05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Teden zabave in popustov v juniju

Od 19. do 25. junija je v nakupovalnem centru Velenjka potekal teden popustov in zabave, ki je postregel z zanimivim dogajanjem in ugodnimi nakupi. Obiskovalci so lahko namreč izkoristili kar do 50-odstotne popuste in uresničili svoje poletne želje. Tudi za glasbene smo odlično poskrbeli, saj sta v petek popoldne, 23. junija, na odru nastopila težko pričakovana Anej in Rok, popularni duo BQL.


Sobota, 24. junija, je bila nagradno obarvana, ko so obiskovalci lahko zavrteli kolo sreče in osvojili eno izmed lepih praktičnih nagrad – razdelili smo jih kar 500. Pred koncertom in kolesom sreče so pravi plesni šov pripravili tudi plesalci plesno-rekreativnega studia Mdance. Obiskovalke so si lahko soboto polepšale v brezplačnih kotičkih za ličenje in urejanje nohtov. Tisti najbolj radovedni so stopili celo do vedeževalke, ki jim je brezplačno odgovorila na vsa vprašanja glede prihodnosti.


Da je bil teden popustov in zabave popoln, smo poskrbeli tudi s kuponi ugodnosti v letaku, ki so ga prejeli ljudje na dom. V zameno za kupon je prvih 600 obiskovalcev dobilo brezplačno kavico ali  brezplačno kepico sladoleda, prvih 700 pa si j lahko privoščilo okusno kosilo za samo 1,99 evra.


Se vidimo prihodnjič!