05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Utrinki s pustnega rajanja

Zimske počitnice so za nami in skupaj smo jih preživeli nadvse zabavno! Še pred začetkom počitnic  smo odprli prenovljeno veliki otroško igrišče z dodatnimi, novimi igrali, zato nasmejanih otrok res ni manjkalo. Poleg tega so v sklopu igrišča vsak dan potekale kreativne tematske delavnice z izkušenimi animatorkami. Najbolj zveste mlae obiskovalce smo tudi nagradili, saj so otroci z vsakim obiskom igrišča dobili štampiljko. Vsak, ki je nabral vsaj 4, je osvojil kovček z ustvarjalnimi pripomočki.


Likovne umetnine, ki so jih otroci izdelali, bomo skupaj z okoliškimi vrtci in šolami pokazali vsem našim obiskovalcem. Od jutri, 28. 2. 2017, bodo ponosno razstavljena v otroški likovni razstavi v Velenjki. Sprehodite se skozi nakupovalne ulice in poiščite umetnijo  vašega otroka. 


Poleg zabave za otroke smo poskrbeli tudi za lepše počitnice za odrasle. Na razigrani pustni soboti so najprej navdušile plesalke plesne šole M-dance, potem pa so nas obiskali tudi pravi ptujski kurenti.  Najbolj pogumni so z njimi tudi zaplesali ali fotografirali. Nastop potujočega klovna je bil poln norčij, ki so nasmejale tako nasmejal najmlajše kot starejše občinstvo. Ves dan so potekale tudi poslikave obraza, s čimer si je vsak lahko privoščil malo pustnega duha. Za še bolj slajše dogajanje smo razdelili kar 600 brezplačnih krofov in velike modre balone iz dekoracije.


Imeli smo se lepo. Vabljeni v našo družbo tudi naslednjič.