05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Zaljubljeno valentinovo v Velenjki

Pretekla sobota je bila v Velenjki v znamenju ljubezni. 


Znamenita kupida, prinašalca ljubezni, sta obiskovalce razveselila s 1.500 čokoladnimi srčki z romantičnim sporočilom. Učenci glasbene šole Velenje so pripravili čudovit nastop in obiskovalce zazibali v zaljubljenih skladbah. S svojim nastopom je očarala vsem dobro poznana citratka Neli Kosar Zidar. 


Na bogato založenih stojnicah čokoladnice Lucifer ste lahko degustirali sladke dobrote. Privoščili ste si lahko naravna dišeča mila, vedeževalka pa je vsem bolj pogumnim pogledala v karte in jim napovedala, kaj jih čaka v ljubezni.  Mnogi so si za srečo kupili različne amulete. Priložnosti za izbiro najlepšega darila za vašo ljubljeno osebo res ni manjkalo. 


Srečni imetniki Velenjka kartice so postali lastniki enega izmed 90 dežnikov v obliki srca, ki smo jih podarili za lepše valentinovo. Upamo, da je tudi vam ostalo v spominu, še posebej, če ste se fotografirali v valentinovem kotičku, ki ga je krasila prelepa cvetlična dekoracija v obliki srca iz 500 svežih vrtnic. Za piko na i so gostinski lokali goste razvajali s posebno valentinovo ponudbo.