05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Utrinki z dogodka "Dan zabave in nakupovanja"

Razvajanje z glasbo in lepotnimi kotički

Obiskovalci so uživali v zvokih glasbe, ki so jo v živo igrali glasbeniki na nakupovalnih ulicah. Že od 10. ure zjutraj so si lahko vse pripadnice nežnejšega spola v 2. nadstropju nakupovalnega središča brezplačno uredile svoje nohte, si privoščile ličenje ali sproščujočo masažo. Krasno!

Osrednji dogodek z znanimi obrazi

Popoldne smo se zabavali in od srca nasmejali Denisu Adviću, ki je poskrbel za sproščeno in zabavno vzdušje. Na odru sta se mu pridružila tudi Ines Erbus in Samuel Lucas ter dvignila občinstvo na noge. Polna mera smeha in glasbe!

Izžrebali nagrajence nagradne igre

Po glasbenem in zabavnem spektaklu smo izžrebali tudi 15 srečnic oz. srečnežev, ki so prejeli veliko nagrado – mestno kolo za brezskrbno potepanje čez poletje. Izžrebanci so bili nagrade veseli, mi pa smo jim z veseljem polepšali dan.

Kuponi ugodnosti za slajši dan

Za obiskovalce in imetnike Velenjka kartice smo na Dan popustov in zabave pripravili tud posebne ugodnosti. Prvih 600, ki je v lokalu Renome Cafe pokazalo kupon za kavo, je lahko v njej uživalo brezplačno. Prav tako je prvih 600 s kuponom dobilo brezplačno kepico sladoleda v Cafe Positano. Tudi za lačne želodčke je bilo poskrbljeno, saj so vsi obiskovalci s kuponom uživali v Ciganskem golažu z domačim kruhom v restavraciji Popolna skleda za samo 1,99 EUR.

Ste bili z nami? Poglejte utrinke, ki se jih bomo še dolgo spominjali.