05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Utrinki z dogodka "Zimska pravljica"

V soboto, 21. 11. 2015, smo uživali v prvih letošnjih snežinkah, čarobnemu vzdušju in čudoviti praznični dekoraciji, ki krasi Velenjko. Da je bila sobota nekaj res nekaj posebnega, ste verjetno že slišali. Nakupovalne ulice so se spremenile v pravo zimsko pravljico, ki so jo še dodatno začarala praznična bitja z razkošnimi kostumi in poslikavami obrazov. Lepa in pojoča angelska dekleta so prepevala vsem dobro poznane pesmi, čarovnik nas je popeljal v svet magije in mističnosti, plesalci pa so nas navdušili v božanskih plesnih točkah.


Po centru se je med obiskovalci sprehajala tudi živa pravljična miza – dekle v atraktivnem kostumu z veliko mizo, ki je prijazno delila božične lučke. Še posebej smo poskrbeli za vse dame, saj smo jim v VIP Loungeu ponudili brezplačno razvajanje, ki je potekalo od jutra do večera. Uživale so lahko v ličenju, manikiri, se prepuščale nasvetom svetovalcem, ki so prikazali, katera pričeska in barva las  jim najbolj pristoji. Ekskluzivno so obiskovalke po trgovinah popeljale modne stilistike, kjer so skupaj z njimi pogledale, kaj obleči za določeno priložnost. Obiskovalci se lahko izkoristili tudi super popuste – tudi 50 % in več ter se tako oblekli po zadnjih modnih trendih za prihajajočo mrzlo zimo.


Skupaj smo prižgali in osvetlili novoletno dekoracijo po vsem nakupovalnem centru. Sedaj Velenjka žari v krasni praznični okrasitvi. Čudovite kotičke si lahko ogledate vse do konca letošnjega leta. Lepo vabljeni.