05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Utrinki z dogodka "Mega zabava – nazaj v šolo"

Zadnjo soboto v avgustu smo preživeli v Velenjki, kjer smo se ponovno super zabavali. Skupaj smo se poslovili od poletja in lepo pozdravili novo, prihajajoče šolsko leto.

 

Mega zabava se je pričela s predstavo žonglerske in ognjene skupine Čupakabra. Obiskovalcem so v delavnici pokazali nekaj cirkuških trikov, s čimer so še posebej navdušili naše najmlajše obiskovalce in radovedneže. Cel dan so potekale tudi poslikave obraza, kjer so se otroci lahko spremenili v njihovega najljubšega risanega junaka. Za piko na i smo jih presenetili z brezplačnim sladoledom, ki so si ga z veseljem privoščili  tudi odrasli. Lokalna plesna skupina M dance nam je pokazala, kako dobro obvlada plesne korake in nas ogrela za najbolj pričakovan nastop dneva – glasbeno skupino Čuki. Skupaj smo prepevali, plesali in se zabavali ob njihovih znanih glasbenih uspešnicah, ki vselej poskrbijo za veliko dobre volje in pozitivno vzdušje. Mega zabava ni minila niti brez dobrodelnosti, kjer smo k sodelovanju povabili vse obiskovalce. Z udeležbo na simulatorju surfanja je lahko namreč sodelujoči pridobil in podaril šolsko torbo otrokom, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin in potrebujejo pomoč.

 

Za slajši zaključek dneva smo med vsemi udeleženki, ki so sodelovali v nagradni igri, izžrebali srečnega nagrajenca, ki je prejel darilne bone Velenjke v vrednosti kar 500 evrov.

 

Imeli smo se lepo, pravzaprav mega lepo.