05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Utrinki z dogodka "Havajski večer"

Za nami je še zadnji havajski večer, ki je pričaral čudovito poletno doživetje v Velenjki. Pretekli petek smo namreč preživeli v duhu sončnih Havajev, skupaj z nasmejanim barmanom in v družbi odličnih koktajlov, ki so si jih obiskovalci lahko privoščili brezplačno. Prav tako smo se prepustili ritmom havajske glasbe in slastnim okusom tropskega sadja. Vzdušje na rajski plaži, ki smo jo čez poletje uredili v Velenjki, je bilo res izjemno. Poleg pestrega dogajanja smo enega izmed obiskovalcev, ki je izpolnil nagradni kuponček, razveselili tudi s 100 EUR  v Velenjkinih darilnih bonih.


Poletje se počasi izteka in s tem tudi številne brezplačne aktivnosti v Velenjki. Samo še ta teden lahko izkoristite priložnost in se preizkusite na simulatorju surfanja ali v hoji po najlonski gurtni (slackline), se zabavate z Xbox Kinect konzolo ali z družino preživite igriv dan v čisto pravem peskovniku oziroma  obiščite mesto otrok in uživate v bazenu z žogicami, na napihljivem gradu ali pa v slikanju na slikarska platna.


V soboto, 29. avgusta 2015, pa ne zamudite velike mega zabave »Nazaj v šolo«, ki prinaša zanimivo celodnevno dogajanje z brezplačnim sladoledom, predstavo skupine Čupakarba, koncertom priljubljenih Čukov, do 30-odstotnimi popusti na šolske potrebščine ter nagradno igro za 500 evrov darilnih bonov Velenjke.


Lepo vabljeni!