05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Utrinki z dogodka "Dalmatinski večer"

V petek, 14. 8. 2015, smo v Velenjki pričarali romantično morsko vzdušje ter se družili ob prijetnih dalmatinskih napevih in okusnih mediteranskih dobrotah. 


Kot vedno smo tudi tokrat poskrbeli, da petkov večer ni bil dolgočasen. Z morskimi tokovi smo lepim doživetjem naproti, ki smo jih popestrili z odlično dalmatinsko kulinariko. Prav tako nismo pozabili na dobro kapljico rdečega vina, v kateri so uživali naši obiskovalci. Skupaj smo zapeli in se zazibali ob nostalgičnih zvokih Klape Lent. Za še lepši zaključek dneva smo nekoga prijetno razveselili in v nagradni igri podelili Velenjkine darilne bone v vrednosti 100 EUR.


Bolj drzni in zabave željni obiskovalci so se preizkusili tudi v surfanju in hoji po vrvi ali igranju računalniških iger s konzolo Xbox Kinect. Če še niste obiskali Velenjkine rajske plaže, je sedaj zadnji čas. Poleg bolj adrenalinskih zanimivosti imamo za vas pripravljene tudi številne družinske aktivnosti. Na nakupovalnih ulicah našega centra smo uredili čisto pravo peščeno plažo, kjer lahko vaši najmlajši uživajo v grajenju gradov ali pa se raje zabavajo v bazenu z žogicami in na napihljivem gradu ter ustvarjajo na slikarska platna.  


Lepo vabljeni!


Zaliv surfanja in mesto otrok sta odprta od ponedeljka do sobote med 16. in 20. uro. Pridite in se udeležite različnih brezplačnih aktivnosti ter zabavajte skupaj z vso družino.