05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Utrinki z dogodka "Havajski večer"

Po čudovitih večerih, ki smo jih odeli v dalmatinski in kubanski stil, smo se pretekli petek odpravili še na sončne Havaje. Barman nas je navdušil s svojimi spretnostmi mešanja odličnih koktajlov, ki smo jih za vse obiskovalce delili brezplačno. Zazibali smo se tudi v ritmih havajske glasbe, okušali slastno tropsko sadje in se zabavali na nakupovalnih ulicah centra, ki so se čez poletje spremenile v pravo rajsko plažo.  Enega izmed obiskovalcev, ki je izpolnil nagradni kuponček, smo razveselili z mamljivimi 100 EUR  v Velenjkinih darilnih bonih.


Poletne zabave še ni konec. Vabljeni v Velenjko, kjer se lahko preizkusite v deskanju na simulatorju surfanja, se z Xbox Kinect konzolo podate v virtualni svet iger in adrenalina ali pa čas družinsko obarvate in z otroci uživate v čisto pravem peskovniku, na napihljivem gradu, v bazenu z žogicami ali pa ob ustvarjanju na risarskem platnu. Čaka vas tudi nagradna igra s privlačnimi nagradami.


Do konca meseca avgusta vas tako razveseljujemo z različnimi brezplačnimi animacijami, katerih se lahko udeležite vsak dan v tednu in se noro zabavate sami, s prijatelji ali z vašimi malčki.

 

Obiščite Velenjko in si pričarajte pridih morja. Se vidimo!