05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Utrinki z dogodka "Kubanski večer"

V petek, 24. 7. 2015, so nas vroči ritmi salse, temperamentno vzdušje in odlični koktajli odpeljali naravnost na Kubo.  Vse, ki ste se udeležili dogodka je pričakala prava energijska bomba. Uživali smo v okusnih tropskih sadežih. Odlični, spretni in nadvse zabavni eksotični natakarji  so z različnimi koktajli poskrbeli, da ni ostal prav nihče žejen. V naši družbi so bili tudi pravi kubanski učitelji salse. V plesnem tečaju so nas naučili, kako lahko prav vsak na hitro osvoji in uživa v plesu.  V nagradni igri pa smo nekoga zopet razveselili in mu podarili Velenjkine darilne bone v vrednosti 100 EUR.

 

To poletje vam v naši družbi nikakor ne bo dolgočas.  Poskrbeli smo, da vam ne bo potrebno iti na obalo, da bi si pričarali pridih morja. Velenjkine nakupovalne ulice so se spremenile v pravo rajsko plažo, na kateri vsak dan potekajo različne aktivnosti. Do konca meseca avgusta vas pričakujejo različne brezplačne animacije.  V športnem kotičku se boste preizkusili v surfanju, v čisto pravem peskovniku bodo malčki gradili peščene gradove,  v virtualnem svetu iger boste s Xbox Kinect konzolo deležni pravega  igralniškega doživetja. Mesto otrok ponuja malim umetnikom, da prelijejo domišljijo na risarsko platno. Bolj živahni pa  lahko svojo energijo sproščajo na napihljivem gradu ali pa v bazenu z žogicami!

 

Zaliv surfanja in mesto otrok sta odprta od ponedeljka do sobote med 16. in 20. uro. Tako se lahko vsak dan udeležite različnih brezplačnih aktivnosti in se zabavate skupaj z vso družino.  Lepo vabljeni.

 

Obiščite Velenjko in si pričarajte poletje in pridih morja prav vsak dan!