05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Utrinki z dogodka "Dalmatinski večer"

V petek, 17. 7. 2015, ko je bilo zunaj resnično vroče, smo se mi prijetno hladili in zabavali ob dalmatinskih napevih ter mediteranskih okusih. 

Naše obiskovalce je pričakala brezplačna degustacij mediteranskih dobrot, okušalismo odlično vino in prisluhnili romantičnim zvokom Klape Lent ter si tako pričarali pridih morja. Da je bil dan še popolnejši, smo v nagradni igri podelili tudi Velenjkine darilne bone v vrednosti 100 EUR.


Poleti vam pri nas ne bo dolgčas. V mesecu juliju so se Velenjkine nakupovalne ulice spremenile v pravo plažo, na kateri se vsakodnevno dogajajo razne aktivnosti. Do konca meseca avgusta vas pričakujejo brezplačne animacije: tekmovanje v surfanju, v našem športnem kotičku, v čisto pravem peskovniku na Velenjkini rajski plaži lahko vaši malčki gradijo peščene gradove,  v virtualnem svetu iger v pritličju smo za vas pripravili pravo  igralniško doživetje s konzolo Xbox Kinect. Mesto otrok ponuja malim umetnikom, da prelijejo domišljijo na risarsko platno. Bolj živahni pa  lahko svojo energijo sproščajo na napihljivem gradu ali pa v bazenu z žogicami!

 

Zaliv surfanja in mesto otrok sta odprta od ponedeljka do sobote med 16. in 20. uro. Tako, da se lahko vsak dan udeležite različnih brezplačnih aktivnosti in se zabavate skupaj z vso družino.  Lepo vabljeni.

 

Obiščite Velenjko in si pričarajte poletje in pridih morja prav vsak dan!