05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:

Dobrodošli v svet čarobnosti

V prazničnem času smo za vas pripravili izvrstne dogodke, jih zavili v čarobno dogajanje in postavili v čudovito okrašen NC Velenjka, ki vas v prazničnem decembru še posebej osrečuje.

OBISK MIKLAVŽA
petek, 6. 12. ob 17.00

Pridružite se nam 6. decembra, ko bomo v svoje praznično kraljestvo sprejeli Miklavža, ki bo v spremstvu angelov presenetil in obdaril otroke ter se z njimi fotografiral.

Skupaj si bomo ogledali čarobno otroško predstavo in ob glasbeni spremljavi poiskali, kje se v zimsko okrašenem NC Velenjka skriva snežak.

Da bomo na dogajanje dobro ogreti, bo poskrbel tudi navdihujoč nastop plesnega studia M-Dance.

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA

Da bodo prazniki zaviti v toplino, smo za vas pripravili tudi čarobno nagradno igro, v kateri bomo 10 srečnežev nagradili z darilnim bonom NC Velenjka v vrednosti 20 €, s katerim si lahko zagotovite najbolj ljubke pižamice za vaše najmlajše.

>> PREVERI NAGRAJENCE

PRAZNIČNI FOTO KOTIČEK
petek, 13. 12. od 15.00 do 19.00

Presenetite svojo družino in prijatelje s prav posebno in personalizirano voščilnico.

V prazničnem foto kotičku se boste lahko fotografirali s prazničnimi rekviziti in brezplačno natisnili fotografije, iz katerih lahko doma ustvarite unikatne voščilnice. Ne zamudite priložnosti, da ustvarite nepozabno voščilnico, ki bo na policah bližnjih žarela celo leto.

OBISK BOŽIČKA
petek, 20. 12. ob 17.00

Uresničite želje najmlajših in jih pripeljite na obisk Božička, ki jih bo razveselil z darili in prisluhnil njihovim željam, medtem ko bomo skupaj prisluhnili najlepšim prazničnim melodijam.

Ob slikanju z Božičkom boste lahko občudovali tudi umetnine ledenega kraljestva, ki jih bosta ustvarjala neverjetna umetnika ledenih stvaritev. Družbo pa bosta popestrila tudi nagajivi škrat in jelenček Rudolf.