05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Delavnica naravne kozmetike

Spoznajte svet naravnih učinkovin in izdelajte svoje naravno razkužilo za roke, pomirjevalno mazilo za suho kožo ali super piling za telo. Prijavite se na Velenjkino delavnico!


KDAJ?

Dan: petek, 18. 9. 2020

Ura: 16.30 – 19.00

Lokacija: prostori bivše restavracije v 2. nadstropju


KAJ BOMO DELALI?

Na delavnici boste spoznali različne naravne sestavine in njihovo blagodejno delovanje na telo. Izdelali boste svoje naravno razkužilo za roke, pomirjevalno mazilo za suho kožo ali božanski piling za telo.


ZAKAJ NA DELAVNICO?

Ker vam ni vseeno, kaj nanesete na svojo kožo. Ali veste, da se več kot 60 % sestavin, ki jih s kozmetiko nanesete na kožo, vsrka v telo? Zato izdelajte svojo kozmetiko iz naravnih sestavin, ki bo vaše telo negovala z učinkovinami in eteričnimi olji narave, brez škodljivih dodatkov.


BREZPLAČNA UDELEŽBA

Število mest na delavnici: 20 

Delavnica se izvede ob minimalno 10 prijavljenih.


Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. 

Za material, ki ga boste uporabljali na delavnici, je treba doplačati 4 €. 

To storite pred samim pričetkom delavnice na info točki v 2. nadstropju centra, nasproti prostorov restavracije. Naravno kozmetiko, ki jo boste na delavnici izdelali, lahko odnesete s seboj, na delavnici pa vas bo pričakalo tudi majhno presenečenje.


POGOJI PRIJAVE

Prijave na delavnico sprejemamo do vključno 16. 9. 2020.

Prijave so mogoče do zapolnitve prostih mest. Po zapolnitvi razpoložljivih mest bomo vašo prijavo uvrstili v čakalno vrsto – obvestili vas bomo, v kolikor se bo kakšno mesto na delavnici sprostilo ali bo razpisan dodaten termin.


V kolikor ob zaključku prijav ne bo dovolj prijavljenih, delavnica odpade. O morebitni odpovedi delavnice ali spremembah urnika vas bomo obvestili na posredovan e-mail naslov. 


Za dodatna vprašanja nam prosim pišite na akademija@velenjka.si.