05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Velenjkinih TOP 5 za materinski dan

Iz narave iz srca.

Trobentica v lončku / Cvetličarna Supra / Trobentica € 1,29; Cvetlični lonček € 5,49

Prinesite mamici barve sonca in pomladi! Nobena mamica se ne bo mogla upreti nasmehu ob pogledu na lepo trobentico v cvetličnem lončku, ki ne bo razveselila le nje, temveč tudi okensko polico.

Lepa beseda lepo mesto najde.

Glinena zahvalna ploščica / Hiša daril / € 29,00

Naj besede in dejanja govorijo isto zgodbo. Zgodbo o mami, ki je neprecenljiva in edinstvena. Zahvalite se ji s prikupno ročno izdelano ploščico iz gline, z lepim sporočilom, ki seže do srca. 

Podarite srce.

Okrasek v obliki srca / NKD / € 2,49

Ker mama vselej razdaja ljubezen okoli sebe, ji tokrat podarite košček ljubezni za spomin. S čudovito spletenim srcem s pentljo si lahko okrasi svoj košček doma, balkon ali teraso, celo službeno pisarno.

Za mehke poljubčke.

Balzam za ustnice Labello  / DM / € 3,99

Mamina torbica ni popolna brez balzama za ustnice. Izberite negovalni balzam Labello, ki je videti prav tako kot šminka! V trenutku zagotovi bogato navlažene ustnice in jih obarva z rdečim odtenkom. Edinstvena formula brez mineralnih olj se kar stopi na ustnicah in jih ohranja dolgotrajno navlažene.

Za lepe misli in dobre ideje.

Beležka  / Office & More / € 5,99

Ker je mama ena sama, si zasluži najlepše stvari tega sveta. Poleg objema in poljuba se lahko izkažete tudi s čudovito beležnico z bogato grafiko in svetlečimi učinki. Za vse ideje, ki jih ujame čez dan, spomine, ki jih ustvarite in načrte, ki vas še čakajo.