05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Velenjkinih TOP 5 za pohod na Koželj

Za zaščito pred sončnimi žarki

Kapa / C&A / € 7,00

Pomladni sončni žarki so prav tako močni in nevarni kot sredi poletja. Zato poskrbite za ustrezno zaščito. Tako na športnem pohodu kot v mestu, obvarujte glavo in oči s prikupno kapo, ki ni zgolj uporabna temveč tudi ustvarja edinstven športni slog.

Imejte s seboj vse, kar potrebujete

Nahrbtnik / Champion / € 29,90

Na daljši pohod se vedno odpravite pripravljeni na vse. Poskrbite za vodo, malico, dodatno majico, zaščito pred žuželkami, sončno kremo in za vsak slučaj vzemite še jopico z dolgimi rokavi, če vam spomladansko vreme malce ponagaja. Vse to in še več lahko spravite v ta super trendovski nahrbtnik.

Ko pade energija

Žitna ploščica / dm / € 0,99

Naj vas lakota ne ustavi. Za hitro dozo energije si privoščite zdrav in okusen prigrizek, ki vas bo takoj spravil v pogon. Priročna žitna ploščica z jabolkom in kosmiči je odlična naravna izbira za vse, ki ste se si zadali, da boste v svojo prehrano vključili več zdravih obrokov.

Za varen korak

Pohodni čevlji / Hervis / € 49,99

Za nasmejan pohod brez skrbi je pomembno, da izberete kakovostno in udobno obutev, v kateri se boste tudi na bolj razgibanem terenu počutili varno. Pohodni čevlji adidas Terrex so kot nalašč za rekreativne pohode in lažje vzpone. Mehek in obenem kompakten čevelj bo varno objel vaše stopalo in vas ponesel v nove zmage.

Ne pozabite na hidracijo

Steklenička / Spar / € 17,99

Med vsako športno aktivnostjo je pomembno, da nadomestite izgubljeno tekočino. Še posebej v vročih dneh, ne pozabite na stekleničko z vodo, ki vas bo prijetno odžejala in dala nov zagon. Lično oblikovana steklenička bo kmalu postala redni spremljevalec ne samo športnih aktivnosti, temveč tudi vsakodnevnih opravkov. Napolnite jo in spravite v nahrbtnik ali torbico.