05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Velenjkinih TOP 5 za jesen

Za dišeče jesenske dobrote

Keramičen pekač / Hiša daril / € 16,95

Jesenski darovi narave se slastno ujamejo s pečico, za kar poskrbi čudovit in kakovosten, ročno izdelan keramičen pekač. V njem boste lahko pripravili pečena jabolka, jedi iz izvrstnih buč, rižev narastek s hruškami in vse druge najljubše dobrote s pridihom jeseni.

Za topel korak v jesen

Gležnjarji Gino Rossi / CCC / € 99,95

Vstopite v jesen v izbranem modnem stilu. Če so petke vaša modna strast, imamo čudovit predlog za vas. Odkrijte vrhunske usnjene gležnjarje trendi blagovne znamke Gino Rossi, ki navdušujejo s kakovostjo, eleganco in udobjem.

Za močan imunski sistem

Prehransko dopolnilo Apikompleks / Spar / € 8,99

Ste pripravljeni na jesenski mraz in žvižganje vetra? Okrepite svoj imunski sistem in poskrbite za dobro obrambo pred boleznimi. Apikompleks mešanica z medom vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, in riboflavin (vitamin B2), ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima vlogo pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk.

Za brezskrbno potepanje po mestu

Nahrbtnik / Bags & More / € 29,99

Tudi jesen zna presenetiti z lepimi in sončnimi dnevi, ki kar kličejo po sproščenem sprehodu čez mesto. Da boste imeli vsak trenutek s sabo vse, kar potrebujete – morda tudi zložljiv dežnik – si oprtajte na rame udoben in lep nahrbtnik ter uživajte v raziskovanju.

Za dobro počutje in zabavo

M-dance studio

M-dance je plesna šola, rekreativni studio, teater, modni atelje in kreativni prostor v enem! Namenjen je vsem generacijam –otrokom od 3 leta dalje, najstnikom in odraslim. Pridite in preizkusite kar 8 različnih plesnih zvrsti! Ne spreglejte še posebej priljubljena programa – sodobni ples in balet. Za vse informacije in cenik obiščite m-dance.si.