05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Velenjka kartica

Nakupovanje z Velenjka kartico je še boljše doživetje. S kartico do dodatnih ugodnosti ob nakupih in ekskluzivnih ponudb v nakupovalnem centru Velenjka. Že imate svojo?

Kako in kje jo dobite?

Preprosto, hitro in brezplačno! Izpolnite pristopno izjavo, ki jo najdete v spodnjem zavihku ali na info točki v nakupovalnem centru Velenjka. Izpolnjeno prijavnico oddate na info točki in prejeli boste Velenjka kartico ter s tem priložnost za dodatna presenečenja. 

Pristopna prijava

Kako uporabljate Velenjka kartico zvestobe?

Na glavnem vhodu v center je postavljen čitalec kartic. Ob vsakem obisku nakupovalnega centra se prijavite oz. štempljate svojo Velenjka kartico in si natisnete aktualno ponudbo: ugodnosti ob nakupu, darilne bone, kupone za nagradno igro in podobno.

Aktualne tedenske ugodnosti z Velenjka kartico

Trgovine in lokali vas vsak teden presenečajo z izbranimi ponudbami. Preverite, katere popuste in ugodnosti lahko izkoristite ta teden!

Zahvaljujemo se vsem prijateljicam in prijateljem nakupovalnega centra Velenjka za izkazano zaupanje. Veselimo se vseh novih imetnikov, še večjih akcij in boljše ponudb, s katerimi bomo razvajali vse imetnice in imetnike Velenjka kartice.


Se vidimo v Velenjki!