05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Velenjka Magazin

IZŠLA JE NOVA ŠTEVILKA VELENJKA MAGAZINA


November nam je res ustregel z lepimi dnevi, a najlepše šele pride. Pred nami je praznični čas, s katerim smo obarvali tudi novo, zimsko številko Velenjka magazina.


Preberite vse o najnovejših modnih trendih za prihajajočo zimo, kjer smo se še posebej posvetili silvestrovanju in najdaljši noči v letu. V magazinu boste našli namige za popoln stajling za silvestrsko večerjo, zabavo in druženje ter celo nasvete za ličenje. Ja, bleščice in resice so 'in', prav tako priprave na zimske športe. Že razmišljate o smučanju in deskanju? Mi tudi. Še prej pa o božični večerji in obdarovanju. Preverite slasten recept in okusno ponudbo nove restavracije Popolna skleda. Na koncu pokukajte še v Ninin blog, ki ponuja odlične ideje najboljših daril zanjo, zanj in za otroke. Vse boste našli v nakupovalnem centru Velenjka, kjer lahko resnični izbirate v bogati ponudbi presenečenj za vsakogar.


Naslednja številka izide v letu 2016, do takrat pa nas spremljajte na Facebook profilu in spletni strani www.velenjka.si, kjer boste našli najaktualnejšo ponudbo in dogajanje.


Želim vam prijetno branje novega Velenjka magazina ter lepe praznike in srečno 2016!


OPOMBA: V tiskani različici Velenjka magazina so na strani 20 in 21, pri temi Aktivno, cene izbranih izdelkov iz prodajalne Hervis navedene brez DDV-ja. Za napako se iskreno opravičujemo in prosimo za razumevanje. 

Arhiv:

Velenjka magazin - Avgust 2015

Velenjka magazin - Maj 2015

Velenjka magazin - Februar 2015

Velenjka magazin - Oktober 2014

Velenjka magazin - April 2014

Velenjka magazin - Januar 2014

Velenjka magazin - November 2013

Velenjka magazin - September 2013

Velenjka magazin - Maj 2013