05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Izberite Mobtelov modri fon junija

7. 6. 2019

Poletje je čas za nore dogodivščine in seveda za nov telefon, s katerim jih bomo lahko zajeli in se jih spominjali za večno! V super akciji Modri fon vas v mesecu juniju v trgovini Mobtel čaka izjemen Samsung Galaxy A50.

Mobilni pametni telefon Galaxy A50 predstavlja čisto, vrhunsko estetiko v modernih barvah, ki zaznamujejo svobodo in iskrivost izražanja. Izberite klasiko v črni ali beli različici ali se odločite za živahnost koralne ali modre barve – elegantna estetika mobilne naprave se tako prilega prav vsaki osebnosti. Tri kamere Galaxy A50 mobilnega telefona vključujejo ultra široko kamero s 123-stopinjskim vidnim poljem, ki je enako človeškemu očesu, ter 25 MP (F1,7) kamero za jasne in čiste dnevne fotografije ob kateri koli uri. Trio kamer zaključuje 5 MP globinska kamera, s katero lahko prilagajate globino polja. Tako bodo vaše fotografije popolne ne glede na razmere in objekt fotografiranja.

V akciji meseca junija je lahko Samsung Galaxy A50  vaš že za 24x 6,5 € mesečno, ob nakupu pa prejmete še super darilo*, ki je kot nalašč za vroče poletne dni. Oglasite se v trgovini Mobtel in povprašajte po akcijski ponudbi.

* Darilo prejmete po pošti.