05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Prenavljamo, da vam bomo ponudili več

28. 5. 2019

Ko boste vi to poletje uživali v zasluženih počitnicah, bomo v nakupovalnem centru Velenjka zavihali rokave in se posvetili delni prenovi centra. Z nadgradnjo želimo dodatno izboljšati nakupovalno izkušnjo, vam ponuditi še lepši in sodobnejši nakupovalni prostor ter pestrejšo izbiro za vaše želje. Brez skrbi, tudi v času prenove, od 3. junija do 28. avgusta, bo obisk NC Velenjka prijeten in varen, zato boste lahko nemoteno nakupovali. 


Prihaja nova trgovina Spar


Trgovina Interspar bo dobila popolnoma novo podobo, zato bo zaradi večjih gradbenih del v času prenove zaprta. Posodobili bomo celotno notranjost, ki bo sledila sodobnim nakupnim trendom in vašim pričakovanjem. Prenovljeni Spar vas bo presenetil z novim formatom trgovine, ki bo še bolj usmerjena v svežo ponudbo živil in v odličen izbor prehrambnega segmenta.

Več izbire z mega trgovino CCC

Poleg prenavljanja trgovine Interspar se bo čez poletje v prvem nadstropju urejala tudi nova mega trgovina CCC, ki vas bo presenetila z bogato izbiro modnih izdelkov za vsak okus.

Združeni prodajalni Bags&More in Office&More

Od konca avgusta naprej boste lahko v uživali v pestri ponudbi trgovin Bags&More in Office&More na enem mestu! Obe trgovini se bosta namreč združili v enem prostoru, v prvem nadstropju centra, in vam omogočili še večjo izbiro.

Dobrodošli na Velenjkini tržnici

Kljub prenovi boste lahko v NC Velenjka opravili vsakodnevni nakup osnovnih živil, saj vam bo od 14. junija na voljo tržnica s ponudbo lokalnih in ekološko pridelanih živil. V sodelovanju s Kmetijsko zadrugo Šaleška dolina in drugimi lokalnimi pridelovalci vam bomo omogočili nakup mesa in mesnih izdelkov ekološke pridelave, mleka in mlečnih izdelkov, sadja in zelenjave, testenin in drugih lokalnih dobrot. Ne zamudite brezplačnih degustacij!

Pripravite se na zabavno poletje

Razen trgovine Interspar bodo vse trgovine in lokali obratovali nemoteno. Da boste prosti čas lahko izkoristiti še bolj zabavno, za vas pripravljamo zanimivo dogajanje čez celo poletje – od Dnevov popustov in zabave z nagradami do igrivih animacij in delavnic za otroke ter Velenjkine poletne akademije, na kateri boste lahko brezplačno pridobili novo znanje na izbranih delavnicah za mlade in odrasle.

O vseh aktivnostih in dogajanju vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani, Facebook in Instagram profilu ter prek e-novic.