05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Nakupovanje do 23. ure na veliki petek

15. 4. 2019

Velikonočni prazniki so pred vrati in kmalu bo doma zadišalo po šunki, kruhu, potici in drugih velikonočnih dobrotah. Otroci se že veselijo barvanja jajc in pisanke, vi pa si boste oddahnili od dela in uživali v druženju z družino. Že veste, kaj boste kupili? 


Velenjka bo za vas odprta dlje

Da boste imeli dovolj časa za vse velikonočne nakupe, bodo trgovine v Velenjki na veliki petek, 19. aprila 2019, odprte vse do 23. ure. Tako boste lahko v miru nakupili vse potrebno za velikonočni zajtrk in kosilo, okraske in barve za velikonočno vzdušje ter težko pričakovane pisanke za otroke.


Izkoristite velikonočne popuste

Na veliki petek vas ne presenečamo le s podaljšanim nakupovanjem temveč tudi velikonočnimi popusti do 30 %! Pridite in preverite ugodno ponudbo izbranih izdelkov.


Velenjka kartica obdaruje

Na veliki petek bomo v času podaljšanega nakupovanja obdarili tudi imetnike Velenjka kartice zvestobe. Od ponedeljka do petka (15.–19. 4.) si lahko na čitalcu kartic natisnete kupon za brezplačno potico. Kupon lahko unovčite v petek, po 20. uri, na info točki v 2. nadstropju. Kdor prvi pride, prvi melje – 50 potic bomo razdelili med prvih 50 obiskovalcev, ki bodo prinesli kupon.


Želimo vam lepe velikonočne praznike in se vidimo v petek v Velenjki!