05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Srečno in zmagovalno novo leto

20. 12. 2018
Spet je leto naokoli in prišel je ta čarobni čas. Čas, ko razmislimo o preteklem letu, o dosežkih in uspehih, tako velikih kot malih, ki nam vsak dan znova narišejo nasmeh na obraz. Koliko drobnih želja se je vse uresničilo in koliko presenetljivih trenutkov nas je v tem letu razveselilo! Bodimo za vsakega hvaležni in z optimizmom odprimo srce novim presenečenjem, ki jih leto 2019 prinaša.

V nakupovalnem centru Velenjka smo ponosni, da lahko soustvarjamo nekatere izjemne trenutke. Z dogodki, doživetji, izkušnjami in drobnimi presenečenji, ki jih za vas pripravljamo tekom celega leta, si želimo prav to – da vsakdo, ki nas obišče, začuti dobrodošlico, značilno za naše nakupovalne ulice. To je tisti prijazen nasmeh prodajalke, toplo priporočilo pri vsakodnevnih nakupih in pozitiven vajb, ki ga začutite, ko se odločite, da boste kanček svojega dneva preživeli z nami.

Naj bo tudi v novem letu tako! V teh zadnjih decembrskih dneh vam zaželimo, da bi vam leto 2019 prineslo cel kup uresničenih želja – tako velikih v življenju, kot drobnih vsakodnevnih v Velenjki!

Uživajte v družbi najbližjih.

Prisrčne praznike vam želi celotna ekipa Velenjke!