05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Poiščite čudovita darila zanjo in zanj že od 5 € dalje!

19. 12. 2018
V kolikor ne veste, s čim bi letos v prazničnih dneh obdarili svoje najdražje, napotite Božička v CCC v Velenjko. V trgovini CCC so za vas pripravili nabor čudovitih daril, ki jih boste z veseljem poklonili. Nakit, obeski za ključe, šali, rute, denarnice, pasovi, kape … v široki paleti prekrasnih modnih kosov boste zagotovo našli nekaj, ki bo vsakomur narisalo nasmeh na obraz. Drobne pozornosti so na voljo že od 5 € dalje … poiščite darilo za prav vsakogar na vašem seznamu.

Seveda je tu tudi izjemna ponudba praznične obutve z modeli, ki bodo pritegnili pogled na novoletni zabavi. Poiščite svoj sanjski par in ponosno zakorakajte v novo leto ali prikupne čevlje zavijte v lično darilo in najbližjim v novem letu podarite odločen korak.

Podarite svojim najbližjim malenkosti iz srca ter jim polepšajte praznične dni z vašim nasmehom in časom, ki ga boste preživeli skupaj. Preverite prekrasna darila za ženske in moške na spletni strani (https://bit.ly/2UNuqau) ali skočite v prodajalno CCC v Velenjko.