05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Bliža se čarobni čas v Velenjki!

3. 12. 2018

Ho, ho, ho … trije dobri možje so že na poti v Velenjko! V čarobnem decembru smo tudi v Velenjki poskrbeli za zvrhan koš dobre volje in veselja. Seveda nismo pozabili na naše najmlajše obiskovalce, ki že komaj čakajo prihod zimskih dobrih mož. In ker se nismo mogli odločiti, koga naj povabimo, smo se odločili kar za vse tri! Tako je, v Velenjko prihajajo Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Prinesli bodo veselo praznično vzdušje, goro iskrenega smeha in seveda mala presenečenja za naše najmlajše obiskovalce.

7. 12. OB 18:00
MIKLAVŽ


Prvi bo Velenjko obiskal Miklavž. Najstarejši med dobrimi možmi s prav posebno pravljično zgodbo bo v Velenjki prižgal praznično vzdušje v petek, 7. decembra ob 18. uri. Uvod v čarobno decembrsko pravljico bo ob 17:30 naredila plesna skupina Spin z glasbeno plesnim programom, pred samim prihodom dobrega gospoda pa si bomo ogledali še atraktiven spektakel z gledališko predstavo, ovito v čarovnijo prazničnega petja in plesa. Polni navdušenja in s praznično iskrico v očeh bomo nato priklicali Miklavža, ki se bo s svojim spremstvom angelčkov in parkeljnov sprehodil po nakupovalnem centru in delil radost zimskih dni.

14. 12. OD 17:00 DO 19:00
BOŽIČEK


Teden kasneje se nam bo v Velenjki pridružil Božiček. Dobrega moža, ki ga zaznamuje žlahtno rdeča oprava in košata siva brada, boste lahko srečali v petek, 14. decembra, od 17. do 19. ure. Z njim se boste lahko fotografirali, ga objeli, pocukali za brado ter mu zaupali svoje najbolj skrite želje. Ste že razmislili, kaj si boste letos zaželeli? Brez skrbi, zagotovo boste veliko navdiha našli tudi v Velenjki.

21. 12. OD 17:00 DO 19:00
DEDEK MRAZ


Tik pred skokom v praznične dni bomo v Velenjki gostili še Dedka Mraza. Z njim se boste lahko fotografirali v petek, 21. decembra, od 17. do 19. ure. Tudi on bo prisluhnil prav vsaki vaši želji … in saj veste, če si nekaj prav zares močno želite, se vam bo želja tudi uresničila! ;


Katerega od dobrih mož se najbolj veselite? Mi obožujemo vse tri! Spoznajte jih v Velenjki, naredite skupno fotografijo in poskrbite, da bo čarobni praznični čas z obiskom dobrih mož še slajši!

Se vidimo!